354 vizualizări 14 iul 2017

Deoarece obiectivul lor este de a oferi locuitorilor României o viata mai sănătoasă, doresc să ajute şi copiii care suferă de cancer. Au decis să apeleze la o asociaţie care se ocupă cu ajutorarea copiilor bolnavi, şi pentru asta s-au gândit la Asociatia P.A.V.E.L. fiind o soluţie excelentă.

Asociaţia P.A.V.E.L. este una dintre cele mai vechi organizaţii pentru copiii cu cancer din România. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material atât acestora, cât şi a copiilor lor.

Asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viaţa este Luminoasă) exista pentru că ajutorul umanitar, speranţa, compasiunea sunt întotdeauna condiţii ale supravieţuirii în situaţiile dramatice de confruntare cu bolile cronice. Fondată de parinţi ai căror copii au trecut prin astfel de boli, asociaţia mobilizează coeziunea socială şi instituţională pentru apărarea drepturilor pacienţilor bolnavi de cancer şi este promotor pentru acţiuni de responsabilizare şi empatie socială, comunitară, individuală sau instituţională.

In luna iunie Centrul Biosistem a donat Asociţiatiei P.A.V.E.L. un purificator de aer in valoare de 5599 lei, pentru a asigura un mediu mai curat si mai igienic pentru copii.

Asociaţia P.A.V.E.L va putea utiliza la capacitate maximă purificatorul de aer, în Casa Părinţilor, situata in zona Dristor, spatiu pus gratuit la dispozitia parintilor si a copiilor care vin din provincie la tratament in Bucuresti si care nu necesita spitalizare. Acest proiect functioneaza neintrerupt din 1998, de-a lungul timpului oferind gazduire la sute de copii si de parinti. Centrul Biosistem nu contribuie doar cu acest aparat la sănătatea copiilor, în viitorul apropiat urmând şi alte sponzorizări către Asociaţia P.A.V.E.L.

În cazul în care doriţi să solicitaţi sprijinul sau să utilizaţi serviciile Asociaţiei P.A.V.E.L, apelaţi la numărul: 021 311 27 00 sau accesaţi site-ul www. asociatiapavel.ro.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre Biosistem, accesaţi site-ul: www.centrul-biosistem.ro.

--

Citește și: