2416 vizualizări 17 apr 2017

De când a plecat de la Casa Albă, Barack Obama se bucură de lipsa de responsabilităţilor pe care le avea ca preşedinte al SUA, plecând într-o vacanţă prelungită alături de soţia sa, Michelle. După "popasul" din Palm Springs, California şi cel din Insulele Virgine Britanice, pe care l-a făcut imediat după predarea mandatului, a venit rândul Insulei Moorea, către care se pare că se îndrepta cu soţia sa.

Nu atât prezenţa celor doi pe iahtul care aparţine miliardarului David Geffen şi pe care s-au aflat cândva Tom Hanks şi Oprah au făcut deliciul privitorilor, ci fostul şef de la Casa Albă surprins în timp ce îşi fotografia cu o tabletă soţia.

 

În zilele pe care le-a petrecut în Palm Springs, California, Barack Obama a fost cazat în casa lui James Costos, ambasadorul Spaniei şi Angorei, iar ulterior pe proprietatea privată a magnatului Richard Branson, din Insulele Virgine Britanice.

Obama a stârnit simpatia fanilor şi în luna februarie, când, după ce s-a întors din vacanţa petrecută în Palm Springs, California şi în Insulele Virgine Britanice, a fost fotografiat în compania fiicei sale Malia la un restaurant italienesc din New York. Obama a vizionat şi piesa lui Arthur Miller "The Price", la Teatrul "American Airlines" de pe Broadway, acolo unde s-a pozat în compania actorilor Mark Ruffalo, Jessica Hecht, Tony Shalhoub şi Danny DeVito, potrivit Huffington Post.

Citește și: