O nouă lovitură pentru Kevin Spacey, a cărui carieră s-a prăbușit brusc, după acuzațiile de abuz sexual. Procuratura din Los Angeles a confirmat vestea

O nouă lovitură pentru Kevin Spacey, a cărui carieră s-a prăbușit brusc, după acuzațiile de abuz sexual. Procuratura din Los Angeles a confirmat vestea
Publicat: 12/04/2018, 11:43
Actualizat: 26/03/2019, 09:40

Recompensat cu două premii Oscar și considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, Kevin Spacey a dispărut din viața publică după un val de acuzații de abuz sexual care i s-au adus la sfârșitul anului trecut.

„Pot confirma că biroul nostru a primit un caz” privindu-l pe Spacey, a spus Greg Risling, purtător de cuvânt al Procuraturii din Los Angeles, citat de AFP.

Însă, potrivit platformei de știri americane tmz.com, cazul ar putea fi respins, pentru că datează din anii 1990, iar fapta ar putea fi considerată prescrisă.

Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, este totuși subiectul mai multor anchete pentru molestare sexuală deschise de Scotland Yard și de poliția din Massachusetts.

Spacey nu a fost pus sub acuzație deocamdată, însă cariera acestuia a fost în mare parte distrusă.

Astfel, compania Netflix a anunțat că filmările pentru serialul TV „House of Cards” vor fi reluate la începutul acestui an fără Kevin Spacey, cel de-al șaselea sezon și ultimul al producției urmând să se concentreze pe personajul Claire Underwood, interpretat de actrița Robin Wright.

Inițial, compania Netflix suspendase producția celui de-al șaselea și ultim sezon al serialului „House of Cards”, în care Kevin Spacey joacă rolul președintelui american Francis Underwood, după ce vedeta americană a fost acuzată de hărțuire sexuală de actorul Anthony Rapp.

În luna octombrie 2017, Kevin Spacey a făcut public faptul că este homosexual, după ce Anthony Rapp – un actor care a jucat în producții precum „Star Trek – Discovery” și „Rent” – l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu trei decenii, pe vremea când Rapp avea doar 14 ani. De asemenea, actorul a fost acuzat că a încercat să violeze un tânăr de 15 ani.

Spacey a scris apoi pe rețeaua online Twitter că a iubit și femei și bărbați, dar în prezent trăiește ca un bărbat homosexual.

În ceea ce privește acuzațiile aduse de Rapp, Spacey a scris într-un mesaj pe Twitter: „Îi port un respect și o admirație deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, ar fi avut loc cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă este să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool, și îmi pare rău pentru sentimentele pe care spune că le-a avut în el în toți acești ani”.

Foști angajați ai serialului „House of Cards” au spus că Spacey a transformat platourile de filmare într-un mediu „toxic”, acuzându-l de hărțuire. Acuzații similare au făcut și foști angajați ai teatrului The Old Vic din Londra, unde Kevin Spacey a fost director artistic, în perioada 2004 – 2015.

Kevin Spacey a câștigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „American Beauty” și „Suspecți de serviciu/ The Usual Suspects”. Pentru rolul lui Francis Underwood, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câștigat un Glob de Aur și a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Mare surpriză la Survivor All Stars. A plecat acasă un mare favorit
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu