O actriță a acceptat să joace în continuare într-unul din cele mai urmărite seriale doar cu o condiție. „Pot cere ceea ce merit”

O actriță a acceptat să joace în continuare într-unul din cele mai urmărite seriale doar cu o condiție. „Pot cere ceea ce merit
Publicat: 18/01/2018, 10:58

Ellen Pompeo, care joacă rolul medicului Meredith Grey în serialul TV, a declarat pentru publicația The Hollywood Reporter că va primi 575.000 de dolari pe episod pentru sezoanele al 15-lea și al 16-lea, potrivit unei înțelegeri încheiate cu producătorii la sfârșitul anului trecut.

De asemenea, ea va primi bonusuri și un procent din încasările serialului TV, ceea ce ridică salariul ei anual la suma de 20 de milioane de dolari.

„Am 48 de ani, am ajuns, în cele din urmă, într-o poziție în care pot cere ceea ce merit, fapt care vine doar odată cu vârsta”, a scris Pompeo în articolul publicat în The Hollywood Reporter.

Actrița a mai povestit în acest articol despre o întâlnire a sa cu producătorul de film Harvey Weinstein: a mers în camera lui la un hotel din New York, iar o asistentă a acestuia era prezentă.

„Nu a încercat nimic cu mine”, a scris actrița, adăugând că, dacă el ar fi încercat să facă ceva, ea „ar fi luat o vază și i-ar fi spart-o în cap”.

„Scopul meu în acea cameră era să îl farmec și în majoritatea camerelor este așa. Te gândești «nu numai că trebuie să îi demonstrez că sunt o actriță bună, dar regizorul trebuie, cumva, să se îndrăgostească de mine și, cel puțin, să mă placă mult”, a povestit aceasta, adăugând: „Acest gând nu mi s-a părut niciodată în regulă”.

În octombrie 2017, The New York Times a publicat o anchetă despre comportamentul de „prădător sexual” al producătorului de cinema american Harvey Weinstein. Peste o sută de femei, printre care Ashley Judd, Rose McGowan, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Rosanna Arquette, Asia Argento și Cara Delevingne, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărțuire, agresiune sexuală și viol. Mai multe anchete sunt în curs, deschise de autoritățile din Londra, New York și Los Angeles.

Postul de televiziune american ABC a confirmat că va produce două noi sezoane ale serialului, fără a oferi alte informații.

Lansat în 2005, serialul cu tematică medicală – a cărui acțiune se desfășoară într-un spital fictiv din Seattle – a sărbătorit recent al 300-lea episod și încă se bucură de audiențe ridicate.

„Show-ul va continua atât cât dorește Ellen”, a spus creatoarea serialului TV, Shonda Rhimes, care mai are la activ o altă producție de succes, „Scandal”.

Potrivit revistei Forbes, lider în topul celor mai bine plătite actrițe de seriale TV la nivel general – clasament în care Pompeo se situează pe poziția a treia – este Sofia Vergara, care joacă în seria de comedie produsă de ABC „Modern Family” (41,5 milioane de dolari pe sezon). Pe poziția a doua se situează Kaley Cuoco, cu 26 de milioane de dolari pe an salariu primit pentru rolul din serialul de comedie „The Big Bang Theory” difuzat de CBS.

Vergara câștigă de peste două ori mai mult decât colegii săi de platou, în timp ce Cuoco este plătită la același nivel cu partenerii săi de distribuție, potrivit Forbes.

Pentru rolul din serialul „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy”, Ellen Pompeo a primit o nominalizare la Globurile de Aur și a câștigat două trofee People’s Choice, două Satellite și un premiu al Sindicatului actorilor americani (Screen Actors Guild).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Aisbergul care a scufundat Titanicul, surprins într-o fotografie din 1912