18 mai 201713:21400

Nimeni nu o crede când îşi dezvăluie adevărata vârstă. Câţi ani are femeia despre care trecătorii cred că este iubita fiului ei

Liu Yelin este una dintre acele femei care nu-şi arată vârsta. Atunci când iese pe stradă cu fiul ei, trecătorii cred că este iubita acestuia, nicidecum mama lui. Totul pentru că femeia arată cu 25 de ani mai tânără decât este de fapt.

Fost librar, Liu locuieşte în Provincia Henan din China şi are nu mai puţin de 50 de ani. Cu toate acestea, oamenii care nu o cunosc nu-i dau mai mult de 25-26 de ani şi, atunci când iese în oraş alături de fiul ei, trecătorii consideră că este iubita sau sora tânărului. 

Femeia face gimnastică în fiecare zi, nu are riduri şi are un corp de invidiat. 

„Oamenii sunt şocaţi când aud că am 50 de ani. De fiecare dată când merg la cumpărături şi le dezvălui oamenilor vârsta mea reală, sunt asaltată de străini care vor să afle secretele mele”, mărturiseşte Liu. 

Aceasta îşi aminteşte când a mers la o nuntă alături de fiul ei şi invitaţii se întrebau dacă nu cumva acesta din urmă şi-a făcut o nouă iubită. 

Liu este conştientă de felul în care arată şi nu se sfieşte să publice pe reţelele de socializare, unde are aproape 75.000 de urmăritori, fotografii cu ea în costul de baie. „Distribui fotografii pentru că vreau să încurajez toate femeile să facă sport pentru şi mai frumoase şi a avea mai multă încredere în ele”, spune Liu. 

Ea îşi doreşte să arate la fel de bine şi la 80 de ani. 

FOTO: Instagram

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.