13 iulie 201714:022122

Momentul în care Mirabela Dauer a izbucnit în lacrimi pe scena de la Electric Castle. „Datorită vouă, eu nu voi muri niciodată”

Corina Chiriac şi Mirabela Dauer au susţinut, miercuri seara, un concert pe scena Festivalului Electric Castle de la Bonţida, judeţul Cluj, aceasta din urmă plângând la final de fericire că miile de tineri prezenţi cunoşteau versurile cântecelor sale.

Corina Chiriac şi Mirabela Dauer au cântat, miercuri seara, pe scena ”Hangar by BT” din cadrul Festivalului Electric Castle, care se desfăşoară la castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj, momentul ”Discoteca” fiind dedicat muzicii uşoare româneşti a anilor 1970 – 1980, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mirabela Dauer a plâns la final de fericire că miile de tineri prezenţi cunoşteau versurile cântecelor sale.

”Tinerii ăştia ştiau versurile mele şi atunci cum să nu plângi, am plâns de fericire. Datorită vouă, eu nu voi muri niciodată”, a spus artista. 

Sursa video: Someşanul

Corina Chiriac le-a urat tinerilor, la rândul său, să se bucure de libertate.

”Generaţia noastră probabil le-a făcut pe toate şi câteva în plus, dar pentru noi erau clipe furate, fiindcă nu aveam voie. Azi, vă doresc să vă bucuraţi de libertate”, a subliniat Chiriac.

Foto: ELECTRIC CASTLE

Joi, la Electric Castle vor fi deschise toate cele nouă scene ale festivalului, urmând să fie susţinute concerte de artişti şi trupe precum Moderat, Modeselektor şi Apparat.

Festivalul Electric Castle se desfăşoară în perioada 12 – 16 iulie la castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.