12 septembrie 201714:32465

Momente grele pentru Jean Claude Van Damme. Ce a făcut fiul său cel mic

Fiul cel mic al lui Jean Claude Van Damme a fost arestat după ce şi-a ameninţat colegul de cameră cu un cuţit.

Totul s-a petrecut în Tempe, Arizona, unde Nicholas Van Varenberg, în vârstă de doar 21 de ani a fost reclamat la poliţie printr-un apel telefonic pentru că ar fi lovit puternic uşile liftului din clădirea în care locuieşte, potrivit TMZ. 

Ei au găsit o dâră de sânge care ducea până la uşa apartamentului său. Poliţiştii au vorbit cu Nicholas şi colegul său de cameră şi au descoperit că tânărul se lovise la mână. Oamenii legii au părăsit apartamentul.

20 de minute mai târziu, colegul de cameră al fiului lui Van Damme a coborât în grabă scările şi a povestit că abia a reuşit să scape din apartamentul unde Nicholas îl ţinea sechestrat, ameninţându-l cu un cuţit. 

Poliţiştii s-au întors la locuinţa acestuia şi au găsit acolo un cuţit şi marijuana. 

Nicholas Van Varenberg a fosr reţinut sub acuzaţia de agresiune cu armă mortală, sechestrare, deţinere de marijuana şi de echipamente pentru consumul de droguri. 

Tânărul de 21 de ani s-a născut în Los Angeles şi a apărut chiar şi într-un film, în 2017, alături de tatăl său. Mama lui este modelul şi actriţa americană Darcy LaPier. 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.