15 mai 201700:0515180

Mesajul emoţionant al lui Florin Piersic. Ce spune actorul despre despărţirea de prima sa soţie, Tatiana Iekel

Tatiana Iekel a plecat. În urmă rămân amintirile. Actorul Florin Piersic a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant despre cea care i-a fost soţie, despre povestea lor de viaţă şi de iubire.

“Tatiana, scumpa mea, de când ţi-ai luat zborul către stele, mă gândesc neîncetat la tine, la noi, la cum ai apărut în viaţa mea şi m-am îndrăgostit definitiv de tine, la cum ne-am iubit, la cum ne-am despărţit, la cum a apărut pe lume băiatul nostru, pe care tu îl adorai şi de care eu sunt atât de mândru şi mai ales la cum am rămas prieteni, până la sfârşitul sfârşitului”, a scris Florin Piersic pe pagina sa de socializare.

Actorul a ţinut să îi mulţumească pentru anii care i-au legat. “Eu, Florin, cu durere şi lacrimi în ochi şi în suflet, îţi sărut mâna şi îţi multumesc că mi-ai fost alături şi m-ai însoţit cu gândul tău bun, chiar şi atunci când am fost departe unul de celălalt. Dar tu ştii bine, că deşi viaţa ne-a despărţit, noi am rămas mereu aproape’’, a adăugat Florin Piersic.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.