3313 vizualizări 14 iul 2017

„Trebuie să ştii că eu sunt prietena ta. Aş fi vrut să fiu un rockstar de multe ori şi câteodată m-am simţit aşa de mediocră precum m-ai descris tu. (...) Noi două ştim acest lucru, că acceptarea mediocrităţii personale este singuru mod de a ne cunoaşte punctele forte, şi astfel am ajuns fiecare ceea ce am devenit”, a scris Sharon Stone într-un mesaj pe Facebook. 

Aceasta a mai transmis şi că nu e corect faptul ca unele scrisori sau alte obiecte personale să fie publicate în presă înainte de licitaţie, cu toate că subiectul a făcut deliciul media mondene, pentru că Madonna mărturisea atunci că este nemulţumită de faptul că e comparată cu Stone în ceea ce priveşte evoluţia pe marele ecran. 

„Te iubesc şi te ador şi n-am să mă supăr din cauza unei intruziuni în intimitatea ta”, a mai scris actriţa. Documentul semnat de Madonna i-a fost adresat lui J., despre care se crede că e tânărul John Enos, un actor cu care cântăreaţa avea atunci o relaţie. Cântăreaţa scria atunci că nu se simte bine în propria piele, că se simte „descurajată” şi că are o viziune „întunecată, întunecată” despre viaţă. 

„E atât de clar şi de frustrant să citesc că Whitney Huston are cariera în muzică pe care eu o vreau şi că Sharon Stone are cariera cinematografică pe care eu n-o voi avea niciodată” (...) Ele sunt incredibil de mediocre şi mereu au apărut ca nişte etaloane, ca un fel de standard pentru umilinţa mea”, scria atunci Madonna. 

 

--

Citește și: