12 septembrie 201709:15193

La 23 de ani se plimbă prin cele mai luxoase destinaţii turistice ale lumii. Cum reuşeşte această tânără să strângă bani pentru pasiunea ei

Bridie Wilkins, o tânără de 23 de ani din Londra, care scrie despre modă, spune că trăieşte cu doar 100 de lire pe lună, bani pe care îi cheltuie pe mâncare şi chirie/utilităţi, pentru a putea să-şi îndeplinească un vis măreţ.

Tânăra a mărturisit pentru The Independent că mănâncă aproape doar mâncare la conservă şi merge pe jos, în loc să folosească metroul sau autobuzul, toate aceste sacrificii pentru a putea să călătorească în destinaţii de lux din toată lumea. 

Bridie a renunţat să mai iasă cu prietenii şi rezervă călătoriile din timp pentru a prinde cele mai bune preţuri. 

Aceasta scrie pentru Look Magazine încă din 2015. 

Planul ei a dat roade, tânăra spunând că a reuşit să economisească aproape 600 de lire pe lună, ceea ce i-a permis deja să ajungă în unele dintre cele mai extravagante destinaţii turistice din lume. 

Bridie a vizitat deja 19 ţări şi plănuieşte că o ţină tot aşa în viitor. 

Iată câteva fotografii din călătoriile de lux ale tinerei:

 

My boyfriend actually loves running around after me to take photos

O postare distribuită de 🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) pe

 

Quite possibly the cutest setting I've ever eaten in 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

O postare distribuită de 🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) pe

 

Never coming home

O postare distribuită de 🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) pe

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.