6 septembrie 201712:04218

La 23 de ani, câştigă sute de mii de dolari stând pe o plajă. "Primul meu job a fost să postez pe social media pentru 12 dolari pe oră"

Rareori întâlneşti o tânără de 23 de ani care câştigă sute de mii de dolari pe an, şi asta lucrând doar 15 ore pe săptămână fără să aibă un birou. Cu toate astea, Sabrina Philipp a reuşit să pună bazele unei afaceri de consultanţă care o încadrează în descrierea de mai sus, scrie Business Magazin.

"M-am născut în Germania, am crescut în Miami şi sunt absolventă de Ştiinţe Politice. În ultimul an de facultate, am început să mă gândesc la feluri în care aş putea câştiga bani în timp ce călătoresc", a povestit Sabrina celor de la Forbes.

Prima idee a fost aceea de a începe un blog de călătorii: pregătise chiar şi un site şi logo. Părinţii ei lucrau însă în domeniul financiar şi i-au explicat că monetizarea unui astfel de blog ar fi extrem de complicată. Tânără nu a renunţat şi a cumpărat un bilet până în Bali, având doar 800 de dolari în contul bancar.

"Primul meu job a fost să postez pe social media pentru 12 dolari pe oră. În prima lună am reuşit să câştig 5.000 de dolari, îndeplinind şi alte sarcini pe lângă job. Am început apoi să semnez contracte cu diferite firme pentru a le asigura prezenţa online. După patru luni, câştigam deja 20.000 de dolari pe lună", povesteşte ea.

Citeşte continuarea pe BusinessMagazin.ro.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.