5 septembrie 201715:47935

Ipostaza în care nu l-ai văzut niciodată pe Jon Snow. Care sunt cei 70 de actori de la Hollywood cu voci incredibile

Sunt actori cunoscuţi în întreaga lume, însă talentul actoricesc nu este singura lor îndeletnicire. Hollywood-ul nu duce lipsă de voci încântătoare, astfel că ar putea crea un adevărat cor al actorilor. De la Kevin Spacey la Kit Harrington, numele starurilor care pot cânta şi o fac chiar foarte bine au fost amintite într-un filmuleţ publicat pe YouTube, fiind însoţite de câte o mostră a talentului muzical al acestora.

Fac senzaţie în Game of Thrones, însă dincolo de rolurile care i-au făcut celebri, Kit Harington, Peter Dinklage şi Nikolaj Coster-Waldau pot cânta incredibil de bine. Alături de ei, în galeria actorilor cu talent muzical se alătură actori precum Ryan Gosling, Kevin Spacey, Morgan Freeman, Bruce Willis, Brad Pitt, Hugh Jackman sau Robert Downey Junior. 

Mai jos, puteţi urmări filmuleţul cu cei 70 de actori de la Hollywood care pot cânta, dincolo de interpretarea rolurilor din pelicule celebre. 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.