Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți A MURIT SINGUR, în locuința sa din Oglinzi, Neamț. A compus un hit după întâlnirea cu o FEMEIE la MILIȚIE

Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți A MURIT SINGUR, în locuința sa din Oglinzi, Neamț. A compus un hit după întâlnirea cu o FEMEIE la MILIȚIE
Publicat: 21/07/2018, 19:28

„Domnul Micolov a murit astăzi (sâmbătă – n.r.). Eu sunt o rudă care a avut grijă de el până în ultima clipă, o verișoară” a explicat femeia. „Informația care a apărut astăzi, mai devreme, este complet eronată, deoarece dumnealui a murit în casa din localitatea Oglinzi. A avut cancer osos în metastază. Nu a murit la spital, așa cum s-a spus.”

Ea precizează că artistul suferise și diverse alte complicații, fiind internat în spital în urmă cu o lună de zile, din cauza unei fracturi.

„A avut multe complicații. El a fost internat în trecut la spital, cu fractură de femur. La spitalul din Piatra Neamț i s-a făcut și computer tomograf, dar a fost externat pe 2 iulie. Ieri (vineri – n.r.) i-am serbat ziua de nume, că a fost Sfântul Ilie, și-a cântat și el «La mulți ani!»” adaugă verișoara artistului. „Asta e! Vă spun sincer, sunt terminată psihic. Eu răspund și la telefoanele lui și la telefonul meu… Marți va avea loc înmormântarea, la Suceava, în locul natal, la părinții lui.”

Ilie Micolov a avut un hit memorabil, „Dragoste la prima vedere„, inspirat de întâlnirea cu o femeie la Miliție și trăia modest în București. Din nefericire, artistul a decedat singur, părăsit de ai lui.

Micolov suferea de diabet, astm și inimă și era supraponderal. Artistul nu beneficia de pensie.

Potrivit libertatea.ro, soția și fiica lui au ales să plece în Germania, unde însuși Ilie Micolov emigrase în urmă cu fix 30 de ani. În anii ’90, s- a întors în țară, deoarece familia sa nu reușise să se adapteze acolo.

În urmă cu ceva timp, Ilie Micolov se plângea într-un interviu că familia l-a părăsit: „S-au dezis de mine”. Într-o emisiune televizată, cântărețul a povestit cum a compus una din cele mai cunoscute piese românești, „Dragoste la prima vedere”, după experiența întâlnirii cu o fată la Miliție.

„Eram la Miliție, pe strada Udriște, la permise de conducere. Coboram de la Virgil Vochină, care era purtător de cuvânt al Miliției, în anii ’81-’82, când am văzut în hol o fată atât de frumoasă că mi s-a tăiat respirația. Ni s-au întâlnit privirile, eu am mers spre ea, ea a venit spre mine. Am luat-o în brațe ca și cum aș fi știut-o de o viață,” a povestit Micolov într-un interviu pentru „Adevărul„. „«Știu că tu cânți, te-am văzut la televizor. Vrei să compui o melodie pentru mine?», m-a întrebat. «Da, am să scriu ceva pentru tine, dar să-mi dai numărul de telefon ca să ți-o cânt», i-am spus, vrăjit. Fata avea părul lung, negru, ochii mari, fruntea înaltă și tenul măsliniu, mediteraneean. Cred că dacă aș mai fi stat o jumătate de oră cu ea, am fi rămas împreună pe viață.”

Muzicianul s-a dus acasă și a compus pe loc melodia care avea să devină celebră, însă n-a mai reușit niciodată să o regăsească pe fata care l-a inspirat. Îi lăsase un număr de telefon fals.

Foto: Youtube

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican