HOROSCOP 2016: Cum va fi anul 2016 pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2016: Cum va fi anul 2016 pentru fiecare zodie
Publicat: 31/12/2015, 14:34
Actualizat: 25/03/2019, 23:12

Horoscopul anului 2016 – previziunile astrologilor de la eAstrolog.ro pentru fiecare zodie:

HOROSCOP 2016: BERBEC

DRAGOSTE

Nativii acestei zodii continuă să resimtă impulsul novator care îi îndeamnă să facă schimbări, să aducă ceva proaspăt și inedit în viața lor, să se reinventeze. Toate acestea fiindcă Uranus este, în continuare, în Berbec. Nu sunt favorizate schimbările spontane, cu efect imediat, ci doar cele care au în spate o analiză prealabilă, o strategie cu bătaie pe termen lung. Din punct de vedere sentimental, ianuarie, februarie și prima decadă din martie par să pună relațiile Berbecului în legătură cu dezvoltarea personală, cariera și vizibilitatea publică.

În septembrie, Jupiter intră, plin de frumoase promisiuni, în casa cuplului Berbecului, unde va rămâne pentru mai bine de un an de zile. Cei care sunt singuri vor reuși să-și găsească partenerul ideal abia la finalul anului.

CARIERĂ

Cu Saturn în tranzit prin casa a noua a Berbecului, 2016 și 2017 sunt ani de reorganizare a scărilor de valori, de aprofundare a teoriilor și conceptelor, ani importanți pentru edificarea sau desăvârșirea propriei filosofii de viață. Totuși, indiferent cât de profund și serios ar privi lucrurile, este recomandat să se ferească de dogme, idei fixe și abordări rigide.

Anul 2016 este pentru Berbeci un an excelent în ceea ce privește studiul, perfecționarea profesională și pregătirea terenului pentru ascensiunea în carieră. Acest an poate să aducă Berbecilor destule satisfacții în muncă: oferte de lucru interesante, recompense pe măsura eforturilor, evidențiere crescută, aprecieri etc.

În prima parte a lui 2016 este recomandat să păstreze o anumită prudență financiară, să te ferești de deciziile hazardate și de erorile de apreciere privind resursele și posibilitățile. Noi colaborări sau contracte sunt de așteptat în ultimele luni ale anului.

Berbecilor li se recomandă, de asemeni, să fie precauți și în ceea ce privește călătoriile la distanță și contactele cu străinii sau cu cei aflați departe.

HOROSCOP 2016:TAUR

DRAGOSTE

În general, relațiile Taurilor nu trec prin cea mai fericită perioadă, iar asta indiferent că este vorba de cuplu, asocieri, colaborări sau amiciții. Există posibilitatea să se reactiveze probleme mai vechi, să afli lucruri care te supără sau te dezamăgesc, să comiți erori de apreciere, să traversezi situații neclare, greu de definit. În plan sentimental, Jupiter, Marele Benefic, se află în casa iubirii Taurului încă din august 2015 și va rămâne acolo până în septembrie 2016.

Sănătatea Taurilor se încadrează în limite normale în 2016, ba chiar se întrevede un surplus de energie.

CARIERĂ

Viața profesională a Taurilor poate fi pe alocuri frustrantă, nesigură sau dificilă până în septembrie 2016, dar găsește calea spre înflorire în ultimele luni ale anului. Cu toate ca există și momente în care Taurii pot avea intuiții remarcabile sau idei ingenioase din care pot face bani buni, finanțele pot fi o sursă de neliniște, griji sau insatisfacții în primele trei trimestre din 2016, mai ales în cazul în care complicațiile sunt legate de un parteneriat.

Aflat pe termen lung în casa voiajelor și a gândirii abstracte a Taurului, Pluto primește o mână de ajutor de la Jupiter în primele 8 luni ale anului 2016. Trigonul format între Pluto și Jupiter îți ascute simțul de explorator și te cheamă să călătorești către destinații îndepărtate, încărcate de semnificații și mister. Te mai îndeamnă să sapi adânc în grădina cunoașterii superioare, acolo unde rodesc studiul, cultura și spiritualitatea.

HOROSCOP 2016:GEMENI

DRAGOSTE

Pentru nativii acestei zodii, 2016 este un an important pentru casă și familie. Își pot cumpăra, construi, extinde sau moderniza un spațiu de locuit, se pot muta într-o locuința mai mare sau măcar își pot cumpăra unele bunuri de folosință îndelungată care sporesc estetica, confortul sau valoarea domiciliului. În plan sentimental, 2016 nu este chiar cel mai exuberant an pentru Gemeni.

Primele nouă luni din 2016 s-ar putea dovedi problematice și pentru relațiile de cuplu, prietenie, asocieri și colaborări. Situat în casa parteneriatelor Gemenilor, Saturn te face să ai exigențe mai mari vizavi de ceilalți, sau, invers, să te lovești de lipsă de cooperare, bunăvoință și flexibilitate din partea acestora. Ai nevoie de multă răbdare și diplomație pentru a evita ciocnirile și chiar rupturile, mai ales în perioada martie-mai și în luna august 2016, când în casa parteneriatelor Gemenilor se va afla și temperamentalul dar conflictualul Marte.

CARIERĂ

Cariera Gemenilor decurge și ea destul de dificil până în toamnă. Climatul relațional și profesional se îmbunătățește considerabil începând din septembrie 2016. Anul 2016 este însă interesant sub aspectul activităților colective, organizaționale sau care reunesc laolaltă mai mulți oameni care au obiective comune.

HOROSCOP 2016:RAC

DRAGOSTE

2016 vine cu o mulțime de noutăți pentru Rac, care reușeste să se apropie din nou de familie și care își poate găsi, in final, o persoana pe care să se bazeze. Cele mai romantice luni pentru Raci sunt iunie, iulie și noiembrie.Tensiunile tind să se concentreze mai ales în primăvară, în august și octombrie.

În 2016 poți cunoaște oameni cu care vei lega ulterior strânse relații parteneriale (prietenie, colaborare, asociere, cuplu) sau care vor avea efecte benefice asupra familiei ori a proprietăților.

CARIERĂ

Până în septembrie 2016, Jupiter facilitează Racilor accesul la informație și îi ajută să asimileze ușor ideile noi. Este o perioadă în care Racii ar face bine să citească, să scrie, să se aboneze la ziare și reviste, să facă școala de șoferi, să învețe o limbă străină, să facă un curs care îi atrage sau o călătorie de studii. Tot datorită lui Jupiter, Racii devin mai dezinvolți, stabileșc mai ușor contacte, li îmbunătățește stilul de comunicare sau de negociere. Casa relațiilor Racului este marcată în continuare de Pluto, care-și exercită influența în cea mai mare parte a timpului la nivel subtil.

Începând din septembrie 2016, realizările principale vizează căminul, familia și proprietățile imobiliare. Este posibil să investești, să renovezi sau să te muți într-un loc mai plăcut, mai mare, mai valoros. Pe tot parcursul anului 2016, Saturn te atacă în zona responsabilităților: muncă multă, obositoare, insuficient remunerată, împletită cu tot felul de obligații casnice, familiale sau de altă natură. Pe de altă parte, Saturn face un aspect armonios cu Uranus, situat în casa carierei Racului, facilitând producerea unor schimbări înțelepte și bine coordonate în domeniul profesional.

Și tot Saturn este cel care încearcă să-ți submineze sănătatea: slăbește organismul, permite instalarea unor boli cronice, derivate dintr-un mod de viață neadecvat sau de natură saturniană (care au de-a face cu oasele, articulațiile, pielea, părul, dinții, absorbția de minerale sau de vitamina D, formarea de calculi etc.).

HOROSCOP 2016:LEU

DRAGOSTE

2016 poate fi un an bun în plan personal, fiindcă te ajută să experimentezi și să te bucuri de sarea și piperul vieții, fără să-ți pierzi busola. până în toamnă, căminul/locuința și copiii sunt subiecte care te preocupă mult și care îți pot pune unele probleme. Cu Saturn în casa dragostei și a sexualității Leului, elanul amoros se mai domolește, iar pornirile instinctuale nu mai nu mai sunt chiar atât nebunești ca altădată. Nu mai ai manifestări excesiv de pasionale și parcă nici aceeași poftă de aventuri.

CARIERĂ

În 2016 zodia Leului este excelent susținută de Saturn și Uranus, două planete lente, posesoare ale unor forțe considerabile. Trigonul pe care îl formează Uranus cu zodia Leului îți aduce energie, dragoste de nou, idei originale, concepții reformatoare. Influența lui Uranus s-a resimțit și în ultimii anii, dar într-un mod oarecum dezordonat, discontinuu, în salturi. Trigonul pe care îl formează Saturn cu zodia Leului funcționează ca o ancoră, ca un sistem de referință stabil și bine structurat. Le aduce Leilor aduce seriozitate, judecată profundă, răbdare și tenacitate, atribute de mare preț pentru întreprinderea unor acțiuni temeinice, pe termen lung.

Anul 2016 poate fi, așadar, bun pentru carieră, mai ales dacă îți deschizi mintea, îți folosești creativitatea și-ți speculezi șansele în mod strategic și înțelept. Marele trigon de Foc ce se formează între Soarele tău din Leu, Saturn din Săgetător și Uranus din Berbec, este o configurație care facilitează progresul, dezvoltarea, evoluția constantă și susținută. Favorizează înnoirea, dar păstrează și promovează acumulările pozitive anterioare, construiește noul pe ceea ce este vechi dar valoros.

Aflat în una dintre cele două case financiare ale Leului, Jupiter (Marele Benefic) îți poate aduce în primele nouă luni din 2016 oportunități de câștig interesante, tentante. Totuși, oricât de surâzătoare ți-ar părea perspectiva, este recomandat să acționeazi prudent, socotit și fără grabă. Până în toamna 2016 este bine să privești cu circumspecție ofertele care promit câștiguri facile, fără efort, fiindcă poți avea pierderi notabile.

HOROSCOP 2016:FECIOARA

DRAGOSTE

Până în septembrie 2016, prezența lui Jupiter în Fecioară îți face viața mai plină, mai optimistă, mai prosperă. Magnetismul personal crește, iar ceilalți te privesc tot mai mult ca pe un personaj unic, special și fascinant. Datorită prezenței lui Jupiter în zodia Fecioarei, primele trei trimestre ale lui 2016 au o însemnată miză relațională. Ai energie și autoritate, te concentrezi mai bine asupra obiectivelor. Urmărești avansarea, onorurile și câștigurile financiare, dar te atrag deopotrivă călătoriile, explorarea, aventura. Străinătatea și străinii îți sunt favorabile. Orizontul cultural și intelectual se lărgește. Starea de spirit a Fecioarelor este excelentă în primele nouă luni din 2016. Ai multă încredere în forțele proprii, privești lucrurile cu mai multă relaxare, ai simțul umorului, îți place să te amuzi și să-i faci și pe ceilalți să râdă.

Cu Saturn în casa a patra a Fecioarei, căminul, familia sau proprietățile te solicită cel mai mult. În varianta negativă (care se poate manifesta mai ales până în toamna 2016), aceste domenii îți consumă timp, resurse și pot fi un motiv de îngrijorare sau întristare: un părinte bolnav, o casă a cărei construcție sau renovare merge greu, un partaj de durată, complicații pentru intrarea în proprietatea unui teren, etc.In varianta pozitivă, poate pui piatra de temelie pentru o casă, îți cumperi un apartament, consolidezi, renovezi, redecorezi, îți iei mobilă sau aparatură casnică de folosință îndelungată etc. (valabil tot anul, dar mai probabil în ultimul trimestru).

CARIERĂ

În septembrie 2016, Jupiter intră în casa banilor Fecioarei, unde va rămâne pentru un an de zile. Capacitatea de a-ți gestiona și spori resursele materiale este în creștere. Te tentează să încerci lucruri mai îndrăznețe, cum ar fi investițiile, cumpărarea de acțiuni (bineînțeles, cu condiția să studiezi piața și să ai consilieri de nădejde!) sau adoptarea unor metode inovative ori a unor tehnologii moderne, care să-ți eficientizeze munca și să-ți aducă bani mai mulți.

HOROSCOP 2016:BALANȚA

DRAGOSTE

2016 este un an mixt, care iți dă bătăi de cap dar îți poate aduce și mari împliniri. Pe tot parcursul lui 2016, Saturn se află în casa a treia a Balanței, care are de-a face cu mintea și comunicarea. Interesele intelectuale sunt acum mai profunde, mai serioase, iar judecata mai înțeleaptă. În 2016 ai putere de concentrare și ai face bine să o folosești.

Din punct de vedere sentimental, și în 2016 trăiești cu Uranus în casa cuplului Balanței. Tendința de bază este de consolidare, dar pe baze noi. Se produc anumite schimbări care avantajează pe termen lung viața de cuplu a Balanțelor, dar pentru asta este posibil ca inițial să trebuiască să traversezi o perioadă mai turbulentă, eventual să iei niște decizii pe care, cel mai probabil, le-ai tot amânat.

CARIERĂ

Și viața profesională ar putea trece printr-o perioadă oarecum fluctuantă în prima parte a lui 2016, când se pare că te afli în căutare de soluții menite să o facă mai rentabilă și, totodată, mai plăcută. Situația generală se îmbunătățește vizibil începând din septembrie 2016, când Jupiter intră în Balanță (pe data de 9). Jupiter îți redă siguranța și încrederea, îți insuflă energie și vitalitate și îți aduce realizări în mai toate domeniile de viață.

În ceea ce privește sănătatea Balanțelor, este un sector care cere monitorizare continuă până în septembrie 2016. Asta din cauză că Jupiter, stăpânul casei bolilor Balanței, formează o opoziție cu Neptun, aflat în casa bolilor, opoziție care este susceptibilă să-ți creeze neplăceri. Așadar, până în septembrie 2016 este recomandat să eviți excesele, să încerci să adopți un stil de viață cât mai ordonat și să îți faci controalele medicale necesare, ori de câte ori este nevoie. În caz de complicații, este bine să ceri și o a doua părere.

HOROSCOP 2016:SCORPION

DRAGOSTE

Din cauza faptului că ciclul retrogradării lui Marte prinde și zodia Scorpionului, este posibil să ai parte de o perioadă ceva mai agitată până în toamna 2016, cu destul de mult stres sau evenimente care te țin în priză. Din punct de vedere sentimental, cu Neptun în casa iubirii Scorpionului, te afli într-o perioadă a vieții în care pot surveni povești de dragoste pline de farmec și vrajă, dar complicate, nerecomandate, imposibile sau dezamăgitoare. Această predispoziție persistă în stare latentă mai mulți ani și se manifestă doar când este stimulată de alte tranzite planetare importante.

CARIERĂ

Pluto, o planetă cu care Scorpionul are afinități speciale, se află din 2009 în casa intelectului și a comunicării Scorpionului, unde va rămâne până în 2024. Este un timp îndelungat, așa că ar fi bine să profiți de avantajele acestei poziții: putere de convingere, forță mentală, spirit de analiză, talent pentru cercetare și investigație, interes pentru psihologie și pentru diverse subiecte profunde, subtile sau chiar misterioase, și să te aperi de influența ei neplăcută: spirit critic excesiv, gânduri negative, anxietate sau fobii, tensiune nervoasă, tendința de a-i manipula pe ceilalți. Cel mai avantajos ar fi să te orientezi către studiul unor subiecte care te pasionează, să înveți să discuți sincer și onest cu cineva apropiat despre ceea ce te frământă, să încerci să-ți însusești câteva tehnici de relaxare mentală sau să întreprinzi ceva pentru dezvoltarea ta personală. Anul 2016 este în mod particular potrivit pentru a-ți găsi un prieten sau un grup care să te ajute în aceste direcții.

Tranzitul lui Marte în Scorpion se poate repercuta și la nivelul sănătății Scorpionilor: boli acute, infecții, inflamații, răniri, arsuri ș.a. Ai grijă mai ales în ianuarie-februarie și iunie-iulie 2016.

HOROSCOP 2016:SĂGETĂTOR

DRAGOSTE

Cu Saturn în Săgetător, 2016 nu este un an prea ușor. Dar, fiindcă aparții unei zodii puternice, optimiste și norocoase, cu siguranță că te vei descurca onorabil. Vei resimți însă un oarecare disconfort, fiindcă firea independentă și dornică de libertate a Săgetătorului nu prea tolerează să-i fie restricționate gradele de autonomie, iar Saturn aduce de obicei obligații, îngrădiri, întârzieri sau obstacole. Totuși, trebuie să înțelegi că Saturn are un rol educativ și vrea să te învețe ce înseamnă profunzimea, rigoarea, răbdarea, disciplina și organizarea.

Din punct de vedere sentimental, săgetătorul caută în continuare pasiunea, dar dorește, în același timp, garanții în privința siguranței și a duratei relației. În 2016 te atrag personajele independente, pline de viață, originale și chiar excentrice dar care, dincolo de aparența lor exotică, trebuie să conțină mai multă substanță, profunzime și responsabilitate.

CARIERĂ

Ca să ai succes, în 2016 este bine să te concentrezi pe obiective puține și importante, cărora știi sigur că le poți face față. Proiectele noi, pe care vrei să le derulezi în viteză, pot să meargă greu sau să te solicite excesiv. Cel mai avantajos ar fi să te implici cu bună știință într-un proiect de durată, de la care să nu aștepți rezultate imediate. Dacă vei lucra la el cu consecvență și spirit de răspundere, peste o un timp îți va oferi mari satisfacții. Cu Jupiter, Marele Benefic, în casa carierei Săgetătorului, până în septembrie 2016 ai aspirații înalte și planuri de anvergură. Statutul și prestigiul se îmbunătățesc, apar noi deschideri și șanse mari de succes. Încearcă să fii rațional(ă), să nu-ți supraestimezi șansele și nu înceta să te străduiești! Jupiter îți dă, dar nu-ți bagă-n sac.

Același Saturn poate încerca să-ți altereze buna dispoziție și sănătatea. Caută să te înconjori de oameni care gândesc pozitiv și îngrijește-te atent, fiindcă bolile care debutează acum se pot agrava sau croniciza. Pe de altă parte, Saturn te poate ajuta să scapi de obiceiurile rele, cum este fumatul.

HOROSCOP 2016:CAPRICORN

DRAGOSTE

Până în septembrie 2016, ți se lărgește orizontul, atât fizic cât și și mental. Fizic – prin călătorii și contacte cu cei de departe, care te avantajează și-ți furnizează noi oportunități. Mental – printr-o implicare activă în acțiuni de natură culturală, științifică, universitară, editorială sau spirituală. Este vremea când poți să simți nevoia să accezi la o cunoaștere superioară, când te interesezi de subiecte importante, îți dorești să știi mai multe, să te perfecționezi, să te specializezi, să-ți difuzezi informațiile. Din punct de vedere sentimental, 2016 nu promite evoluții spectaculoase în viața de cuplu a Capricornilor. Pot exista excepții, bineînțeles, în funcție de particularitățile horoscopului personal.

CARIERĂ

În septembrie 2016, Jupiter intră în casa carierei Capricornului, promițându-ți un an de succes, ascensiune și prosperitate materială. Saturn le provoacă multe probleme nativilor acestei zodii, dar face însă și un lucru bun: îl ajută pe Uranus să-și canalizeze și să-și sistematizeze forța înnoitoare, care se va simți mai ales la nivel de locuință și proprietăți. Este o perioada interesantă pentru a-ți renova casa, pentru a-ți schimba mobila, a-ți amenaja grădina, a-ți moderniza sediul firmei sau biroul.

Pitit în umbră, Saturn poate să-ți coacă ceva neplăcut: o dușmănie ascunsă, o boală, o pierdere, o renunțare, un sacrificiu. S-ar putea să-ți aducă o pagubă în casă, o supărare în familie, un necaz legat de un prieten Saturn ți-ar putea submina sănătatea, tăcut și progresiv, deci este bine să o monitorizezi non-stop.

HOROSCOP 2016:VĂRSĂTOR

DRAGOSTE

Dragostea va fi principală preocupare a Vărsătorului în anul 2016, iar relatiile de cuplu vor fi extrem de armonioase. Vei simti că ai o legatură emoționala mai puternică cu partenerul de viață intre lunile august și octombrie 2016. Cuplurile stabile se vor gândi la a concepe un copil, iar o decizie în acest sens va fi luată în noiembrie.

În 2016 este important să te integrezi într-un grup cu care ai aceleași țeluri sau interese pe termen lung. Poate să fie vorba despre o asociație profesională sau de hobby, un club, o formație, un partid, o fundație etc. Atenție la blocaje și tensiuni, mai ales în martie-mai și august-septembrie 2016 și caută să nu amesteci activitățile de grup cu interesele financiare, fiindcă amestecul poate fi indigest. În plan sentimental, 2016 este un an destul de viu și de favorabil Vărsătorilor, dar fără mari surprize sau evenimente majore.

CARIERĂ

Banii sunt un subiect de mare interes pentru Vărsători în 2016, fiindcă nodurile lunare îți energizează axa financiară, Neptun se află pe tot parcursul anului într-una dintre cele două case financiare ale Vărsătorului, iar Jupiter se află în cealaltă casă financiară până în septembrie. Se poate să câștigi mulți bani, dar trebuie să fii foarte precaut(ă), fiindcă și pagubele pot fi considerabile. În ce privește cariera Vărsătorilor, aceasta se poate să treacă în 2016 printr-un proces de reorganizare sau de resetare a obiectivelor, în urma unui proces mai lung, care se poate întinde de la începutul anului și până în toamnă. Iar acest proces ar putea fi presărat cu momente stresante ori conflictuale, sau poate fi foarte stimulat de concurență.

Activitatea intelectuală, comunicarea și drumurile Vărsătorilor sunt stimulate în continuare de Uranus pe tot parcursul anului 2016. Începând din toamnă, Jupiter îți va imprima în această direcție un avânt suplimentar.

HOROSCOP 2016:PEȘTI

DRAGOSTE

Până în septembrie 2016 ai parte de o înflorire a relațiilor. Cunoști lume multă, persoane plăcute și influente, te învârți în cercuri selecte. Poți stabili legături plăcute și profitabile, îți poți face noi prieteni sau poți câștiga noi colaboratori ori noi aliați. Și în plan sentimental oferta este bogată, dar se poate să ai tendința de exagera, de a cere sau de a dărui prea mult.

CARIERĂ

În septembrie 2016, Jupiter intră în casa a opta a Peștilor. Apar oportunități de câștig suplimentar, iar relațiile cu instituțiile financiare sunt facilitate. Ultimul trimestru din 2016 este favorabil pentru Pești în ceea ce privește investițiile imobiliare, achiziționarea unor obiecte de folosință îndelungată sau fondarea unei afaceri ce se va dezvolta bine în viitor. Banii se comportă bine când sunt folosiți pentru scopuri practice, precise. Cu Saturn în casa carierei Peștilor, în 2016 ambițiile profesionale sunt mari dar, ca să obții o situație durabilă, trebuie să acționezi cu multă diplomație și tenacitate. Ți se cere mult și tu însuți/însăți vrei mai mult de la tine. Sub acest aspect, anul 2016 poate fi dificil, împovărător, dar productiv atâta timp cât îți dai silința și muncești cu responsabilitate.

Neptun se află în continuare în Pești, cu tendințele lui romantice și creativ-artistice, dar și cu vălurile de ceață, deruta, confuzia și dezordinea care-i sunt specifice. Trebuie să faci un efort conștient și constant pentru a-ți organiza cât mai bine activitățile. În 2016 crește interesul Peștilor pentru mistere. Te atrag ocultismul, istoriile secrete și acțiunile detectivistice, sau vrei să descifrezi enigmele psihicului uman. Poți accede cu ușurință la informațiile dorite și chiar la unele la care ajunge doar puțină lume.

Mai multe detalii pe eAstrolog.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”