13 iulie 201717:141181

După trei ani de discuţii pe Tinder, fără să se vadă niciodată, aplicaţia le-a făcut "o surpriză". Cum i-a "mobilizat" să se întâlnească

Michelle Arendas şi Josh Avsec, doi tineri care s-au cunoscut pe Tinder, amândoi fiind absolvenţi ai Universităţii Kent State, au vorbit timp de trei ani pe reţeaua de socializare fără să se cunoască, însă, şi în viaţa reală. Situaţia avea, însă, să se schimbe, şi asta datorită reţelei de socializare, scrie Huffington Post.

În cadrul unui interviu pentru Buzzfeed, Arendas a recunoscut că a ales să prelungească discuţiile cu Avsec pentru că obişnuia să şteargă aplicaţia în mod frecvent şi, astfel, pierdea şirul discuţiilor.

"Nici nu m-am gândit că era interesată de mine. Am luat-o ca pe o glumă. La interval de câteva luni mereu mă uitam pe Tinder şi vedeam că aveam un mesaj de la ea", mărturiseşte Avsec. 
 

Dar cum mesajele de pe Twitter ale lui Avsec despre discuţiile pe care le purta cu Arendas au devenit virale pe reţelele de socializare, cineva a etichetat-o pe Arendas şi ea i-a răspuns lui Avsec înapoi. În timpul schimbului de mesaje, Avsec a mărturisit, pentru Buzzfeed, că i-a cerut numărul lui Arendas şi cei doi au început să vorbească.

Surpriza avea, însă, să vină câteva zile mai târziu şi din partea celor care administrează Tinder: "Este timpul să vă cunoaşteţi. Aveţi 24 de ore la dispoziţie să vă decideţi asupra oraşului unde vreţi să ieşiţi la prima întâlnire şi noi vă vom trimite acolo!".

La scurt timp, a venit şi răspunsul din partea lui Avsec: "După o dezbatere lungă, pe marginea ofertei voastre generoase, ne-am gândit să ne cunoaştem în Hawaii. Să fie în Maui??".

Cei de la Tinder au fost de acord, postând următorul mesaj pe contul de Twitter: "Aloha! Vă trimitem în Maui, dar nu vă putem lăsa doi ani pentru a vă face bagajele".

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.