9 august 201710:081822

După 11 împuşcături, s-a lăudat că e rezistent la gloanţe. A 12-a oară nu a mai scăpat. Cum a sfârşit un rapper american

Un rapper american din Atlanta care a fost împuşcat de 11 ori şi care, în luna decembrie, după ce fusese rănit ultima oară scria pe Twitter că Dumnezeu l-a făcut rezistent la gloanţe a fost împuşcat mortal, duminică, potrivit CBS.

Jibril Abdur-Rahman, în vârstă de 28 de ani, cunoscut drept Yung Mazi, a fost găsit mort de poliţie, cu multiple răni provocate de gloanţele trase în el, trupul său zăcând într-un magazin din cartierul Kirkwood, din Atlanta. Restaurantul se afla în apropierea unei secţii de poliţie. De altfel, poliţiştii au declarat că au auzit împuşcăturile, dar că nu au reuşit să ajungă la timp pentru a-l prinde pe criminal.

În cadrul unui video postat pe Youtube, în 2016, Abdur-Rahman mărturisea că fusese împuşcat de 10 ori şi că incidentele de acest fel se repetă din cauza culorii pielii sale şi pentru că unii oameni nu agreează astfel de persoane.

Ulerior, declaraţia făcută privind rezistenţa sa la gloanţe a venit după cea de-a 11 împuşcătură suferită. Cel mai probabil, afirmaţia sa controversată a fost făcută de pe patul de spital, la câteva ore după ce fusese împuşcat în piept. La scurt timp după, postarea de pe Twitter a fost ştearsă.

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.