18 martie 201712:304536

Cesar Millan vine pentru prima oară în România. Care sunt pretenţiile celui mai cunoscut antrenor canin

Dresorul canin Cesar Millan îşi va face apariţia pentru prima dată pe scena Sălii Polivalente din Capitală, într-un show ce face parte din turneul ”Once Upon a Dog Tour”. Cesar Millan, care va sosi duminică la Bucureşti, va fi tratat ca un adevărat star la Bucureşti. Din meniul dresorului nu vor lipsi preparatele tradiţionale româneşti.

Cesar şi membrii echipei sale vor fi cazaţi la un hotel de cinci stele din centrul capitalei unde vor beneficia de servicii speciale. Pe toată perioada ce o va petrece la Bucureşti, Millan se va deplasa cu o maşină dintr-o gamă de lux.  În ziua spectacolului, acesta va avea o cabină spaţioasă, amenajată cu oglinzi iluminate pentru machiaj, mobilier şi cabină de duş. Organizatorii vor pune la dispoziţia staff-ului preparate cât mai sănătoase, bogate în nutrienţi esenţiali.

Cesar Millan a solicitat sortimente variate de legume, salate, paste, supe, pâine, deserturi, ceai, cafea, apă şi băuturi răcoritoare. De asemenea, meniul va cuprinde preparate culinare calde pe bază de carne. În acelaşi timp, Cesar s-a arătat interesat să guste din preparatele culinare tradiţionale.

Iubitorii de animale din România vor parcurge, marţi seară, o călătorie prin toate etapele vieţii unui câine. Pe lângă secretele interesante despre inteligenţa câinelui, demonstraţiile lui Cesar Millan vor fi presărate cu momente pline de amuzament şi antren. Chiar şi cei mai mici spectatori vor primi explicaţii interesante privind comportamentul câinelui şi vor avea prilejul să înveţe cum pot avea un companion ascultător, echilibrat, care să le fie prieten devotat, capabil să le sară în ajutor la nevoie.

Cesar Millan va performa alături de câini problemă, ce aparţin spectatorilor români care au ales să se înscrie în programul de selecţie anunţat de organizatori. Cezar va împărtăşi lecţii educative despre situaţii delicate ce intervin între câine şi stăpân. Millan va demonstra că dragostea, încrederea, grija şi tehnicile specifice de dresaj pot face minuni, indiferent dacă patrupedul este de rasă ori maidanez. Spectacolul se va desfăşura în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română. Accesul publicului în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 18:30, iar spectacolul va începe la ora 20:00. Nu este permis accesul persoanelor însoţite de animale de companie, cu excepţia celor ce vor fi aleşi pentru a urca pe scenă alături de Cesar Millan.

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.