Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls, vedeta galei Festivalului CERBUL DE AUR 2018

Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls, vedeta galei Festivalului CERBUL DE AUR 2018
Publicat: 03/08/2018, 17:45
Actualizat: 26/03/2019, 03:38

Cu peste 15 milioane de fani pe rețelele sociale din întreaga lume, vedeta americană va fi pentru prima dată în fața publicului din România la Cerbul de Aur.

„Stickwitu”, „Don’t Cha” și „Buttons” sunt câteva dintre hiturile care au făcut-o celebră pe Nicole alături de Pussycat Dolls. După ce a urcat în Top 10 Billboard Hot cu hiturile lansate alături de Pussycat Dolls, Nicole a urmat o carieră solo, colaborând cu artiști precum Enrique Iglesias, Eros Ramazzotti, Shaggy, Will Smith, P. Diddy, Snoop Dogg, Timbaland, 50 Cent sau Will.i.am.

TrupaPussycat Dolls s-a destrămat în 2010.Problemele au început încă din momentul în careNicole Scherzinger, liderul grupului, a început să apară din ce mai mult in varianta solo.Astfel, din dorința sa de a începe o carieră singură, artista a cerut ca pe coperta unui albumPussycat Dollssă fie scris: „Pussycat Dolls and Nicole Scherzinger”.

Toate aceste lucruri au dus la apariția a numeroase conflicte între Nicole și restul fetelor.

„Este razboi. S-au separat cu adevarat. Nici măcar una dintre fete nu mai vorbește cu Nicole, care prea s-a bagat în față și apoi și-a creat propriul drum”, a declarat un apropiat al vedetelor, când destrămarea trupei era pe aproape să se întâmple.

Cântăreață, compozitoare, dansatoare și actriță, Nicole și-a legat numele și de o serie de show-uri TV de succes. În 2001, a câștigat prima ediție „Popstars„, în 2010, „Dancing with the Stars„. Începând din 2011, a făcut parte din juriul „X Factor” din Statele Unite și Marea Britanie.

La Brașov, Nicole Scherzinger va interpreta hiturile lansate solo și cele pe care le-a cântat alături de Pussycat Dolls.

„Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România și să urc pe scena Cerbului de Aur, pe 1 septembrie! Pregătiți-vă să petreceți alături de mine!”, a declarat Nicole Scherzinger.

În acest an, la jumătate de veac de la prima ediție a Festivalului Cerbul de Aur, vor concerta numeroși artiști români și străini de top. Astfel, pe scena Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2018 vor susține recitaluri Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana, The Motans, Carla”s Dreams, Flavius Teodosiu, The Humans, James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton, iar, în seara de gală, Nicole Scherzinger.

Secțiunea concurs a festivalului va avea 18 protagoniști. Artiști din 15 de țări vor încerca să obțină marele trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre cele opt premii.

La 50 de ani de la prima ediție, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfășurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65.000 de euro. Dedicat Centenarului României și semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o gală aniversară, două zile de concurs, o gală a festivalului și evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu show-ul „România Centenar„, un spectacol ce va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Internațional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 și a avut 17 ediții, cea mai recentă dintre acestea fiind organizată în anul 2009. De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariții și recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow și mulți alții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”