1505 vizualizări 5 sep 2017

Hotelul situat lângă South Charleroi Airport din Bruxelles, este o proprietate de patru stele la care preţul pentru închirierea unei camere începe de la 69 de lire pe noapte.

Programul „pritenul peşte” a fost implementat în urmă cu câţiva ani şi este foarte popular în rândul oaspeţilor consacraţi ai hotelului, după cum a explicat chiar managerul David Dillen. 

„Am pornit acest program în urmă cu câţiva ani. Ideea a fost să ne surprindem vizitatorii, aşa cum încercăm să facem mereu. Este încântător să vezi cum reacţionează oamenii la asta. Zâmbesc şi fac poze pentru a le distribui pe reţelele de socializare. Închiriem cam un peşte pe săptămână”, a mărturisit managerul hotelului. 

Povestea hotelului belgian a devenit virală pe internet după ce producătorul radio, Michelle Cook a distribuit o fotografie primită de la un prieten cazat acolo, care a fost uimit de peştişorul expus la intrare şi de mesajul afişat lângă acvariul său: „Eşti singur în camera ta de hotel şi vrei să ai companie? Închiriază un peşte pentru 3,50 euro pe noapte”. 

--

Citește și: