,,Am fost violată de peste 1.700 de ori”. Detaliile cutremurătoare ale unui caz despre care poliția a aflat după 50 de ani

,,Am fost violată de peste 1.700 de ori. Detaliile cutremurătoare ale unui caz despre care poliția a aflat după 50 de ani
Publicat: 16/08/2017, 09:03

„Am fost violată de foarte multe ori. Nu am cicatrici pentru a arăta de câte ori am fost abuzată”, a spus femeia. „Am fost prima dată dusă într-un cerc de pedofili când aveam șase ani de către o femeie care a lucrat ca menajeră pentru mama mea. Ea și soțul ei m-au luat la ei un weekend pentru a avea grijă de mine, însă bțărbatul m-a dus într-un cerc de pedofili. Mai târziu, și mama mea s-a implicat și a început să mă ducă în asemenea locuri. Mama nu a fost niciodată mamă. Era o femeie foarte bolnavă și o psihopată”, povesteșteAnneke Lucas.

În jurul celei de-a șasea aniversări, belgianca a fost dusă pentru prima dată la o orgie, într-un castel. Ea a fost folosită pentru un ritual S&M, i s-a legată la gât o zgardă de câine și a fost obligată să mănânce fecale umane. „După aceea, am fost lăsată acolo ca un obiect rupt, m-am simțit atât de umilită”, a spus ea. „Era o mulțime de alcool și droguri. Copiii erau o marfă, cea mai mare și mai apreciată marfă și folosită pentru sex. Nici un copil nu merită să treacă prin ceea ce am trecut eu.”

Copiii erau speriați, iar membrii rețelei i-au ucis pe cei care amenințau că vor merge la poliție. „A trebuit să o fac pentru că a existat întotdeauna amenințarea de a fi ucisă”, povestește femeia. ,,Băieții au fost mai frecvent torturați, dar fetele au fost ucise.”

Ea a precizat că era un copil timid, cu foarte puțini prieteni la școală, iar acasă nimeni nu avea grijă de dânsa. „Am primit mai multă atenție în rețea”. Anneke Lucas spune că a început să se simtă bine atunci când era privită ca fiind perfectă, senzuală, de oameni puternici cu standarde înalte și cu gust. ,,Acesta a fost singurul lucru pozitiv în viața mea și m-am agățat de el ca singura mea plută de a mă împiedica să mă înec într-o mare de rușine”.

La vârsta de 11 ani, după ce a petrecut cinci ani și jumătate în interiorul cercului de aristocrați și sex continuu, rețeaua a hotărât că nu mai este de nici un folos și trebuie să fie ucisă. „Am fost legată de o buturugă de măcelar care era negru din cauza sângelui copiilor care veniseră înaintea mea”. Ea a fost arsă cu țigara, iar tortura a durat câteva ore. Cu toate acestea, femeia a fost salvată când unul dintre agresorii ei a făcut o înțelegere cu politicianul care conducea rețeaua pedofilă în timp ce era torturată. Bărbații au făcut o înțelegere în care el ar lucra pentru politician, iar în schimb, ea să fie cruțată.

,,Omul care m-a torturat nu era nimeni altul decat Marc Dutroux. Se considera că el a pus bazele rețelei de pedofilie. Deși au făcut mulți parte din această rețea, doar Dutroux a primit sentința cu închisoare pe viața, 8 ani mai tarziu”.

Lucas s-a mutat singură, înainte de a părăsi Belgia în anii 1980 și a plecat spre Londra, Paris și LA și a ajuns să se stabilească în New York.

În prezent, femeia de origine belgiană are o fetiță în vârstă de 15 ani și este instructor de yoga. Ea desfășoară acum 30 de programe de yoga în fiecare săptămână în diferite închisori care se concentrează pe vindecare. „A fost un proces de vindecare de 30 de ani, iar organizarea yoga la închisoare este punctul culminant al călătoriei mele vindecătoare, împărtășind modalitățile de vindecare cu cei traumatizați prin încarcerare. Este o muncă plină de satisfacții. Mi-am petrecut viața de adult încercând să vindec rănile adânci ale trecutului”.

Un purtător de cuvânt al Poliției Federale din Belgia a refuzat să comenteze afirmațiile femeii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte