Adevărul despre iubirea dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Cine le-a aranjat prima întâlnire și imaginile pe care actrița le-ar vrea dispărute

Publicat: 18/05/2018, 17:37
Actualizat: 25/03/2019, 23:08

Întâlnirea lor a fost aranjată de un prieten comun, pe când fosta actriță americană era în trecere prin Londra, în iulie 2016. Cei doi au mărturisit mai târziu că știau foarte puține unul despre celălalt. Viteza cu care s-a dezvoltat relația dintre ei i-a surprins pe amândoi.

„Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de Meghan a fost atât de incredibil, încât a fost o confirmare că, pentru mine, astrele erau aliniate. Totul era perfect”, a spus Harry ulterior.

Cei doi împărtășeau o pasiune pentru acțiunile caritabile.

După mai puțin de doi ani, ei se vor căsători la castelul Windsor, pe 19 mai, pecetluind o relație care s-a dezvoltat rapid departe de ochii presei și care a supraviețuit după ce a devenit publică și a captat atenția întregii lumi.

Când s-au întâlnit prima dată, Markle era o femeie în vârstă de 34 de ani, divorțată de trei ani, iar Harry, pe atunci în vârstă de 31 de ani, avusese deja mai multe relații și pusese punct de curând carierei sale de zece ani în armată.

Harry nu auzise niciodată de Markle și nu vizionase serialul TV „Costume/ Suits”, în care actrița a jucat din 2011.

Și-au dat întâlnire a doua zi, iar, câteva săptămâni mai târziu, plecau în vacanță în Botswana, „un pas uriaș” făcut atât de devreme, dar care a meritat, după cum a spus ulterior Harry.

Relația lor a continuat departe de ochii presei timp de șase luni, Markle continând să filmeze pentru „Suits” în Toronto.

Prințul a spus că familia regală l-a sprijinit foarte mult în ceea ce privește această relație, inclusiv bunicii, regina Elizabeth a II-a și prințul Philip, tatăl, prințul Charles, și fratele, prințul William, și soția acestuia, Kate.

Atunci când relația lor a fost făcută publică, în noiembrie 2016, Harry a transmis un comunicat redactat în termeni foarte duri la adresa presei care a scris despre faptul că iubita sa este metisă.

La momentul respectiv, un purtător de cuvânt al lui Harry, Jason Knauf, a spus că Markle a fost subiectul unui „val de abuzuri și hărțuiri”. „Prințul Harry este îngrijorat pentru securitatea domnișoarei Markle și foarte dezamăgit că nu a putut să o protejeze”, a mai spus atunci Knauf.

În plus, presa a fost foarte dură cu Markle și pentru că trecutul ei nu este chiar demn de o prințesă. În primii ani de carieră ea s-a chinuit mult, iar printre imaginile pe care le-a vrea dispărute pentru totdeauna sunt și cele din 2006-2007 când căra o servietă cu bani într-un popular show american, „Deal or no deal”, sau pe cele în care încerca să pozeze cât mai sexy la începutul carierei ei, undeva în 2003, fotografii scoase de la „arhivă” de presa de scandal.

Apoi, au părut în online și fotografii furate din telefonul ei, un nou scandal care a deranjat-o pe regină.

În noiembrie 2017, într-o seară petrecută la locuința lor de pe domeniul Kensington, pe când preparau o cină cu pui prăjit, Harry a cerut-o în căsătorie pe Markle.

Inelul de logodnă a fost creat de Harry, folosind diamante care i-au aparținut mamei sale, prințesa Diana de Wales.

Markle a spus „da” înainte ca Harry să încheie propunerea.

Și-au anunțat logodna, iar Markle a fost rapid integrată în familia regală, participând la diverse evenimente oficiale.

Căsătoria prințului Harry, pe 19 mai, la castelul Windsor, se anunță a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie.

În martie, Meghan Markle a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei și câțiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prințul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Regina este, printre altele, și șef al Bisericii anglicane. Markle, care era protestantă, a primit confirmarea imediat după botez.

Totodată, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii și-a dat consimțământul formal pentru căsătoria prințului Harry. „Îmi dau consimțământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales și Rachel Meghan Markle”, a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

Potrivit legii britanice, persoanele care figurează între primii șase moștenitori în ordinea de succesiune la tron trebuie să obțină consimțământul formal al reginei înainte de căsătorie. În prezent, prințul Harry este al șaselea în ordinea de succesiune, după tatăl său, prințul Charles, fratele său, prințul William, și copiii pe care acesta îi are cu ducesa Catherine, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?