15 iulie 201713:415637

Accesoriul de mii de euro cu care Brigitte Macron s-a afişat alături de Melania Trump. FOTO

Brigitte Macron şi Melania Trump au fost cele două prime doamne care au atras toate privirile la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Franţei, aşa că, inevitabil, au apărut şi comparaţiile între cele două. Cu toate că ambele au fost extrem de elegante, soţia preşedintelui Franţei, deşi mai în vârstă decât „First Lady”, a reuşit să se remarce datorită ţinutei destul de sexy, dar şi unui accesoriu-cheie care a pus-o în valoare.

Chiar dacă una are 64 de ani, iar cealaltă 47, la festivităţile de Ziua Franţei a fost destul de clar cine a furat prim-planul. Îmbrăcată foarte elegant, într-un deux-piece roşu aprins, Melania Trump a fost, aşa cum ne-a obişnuit deja, o prezenţă foarte rafinată, însă stilul french îndrăzneţ al lui Brigitte Macron a reuşit să o pună într-un con de umbră. 

Prima doamnă a Franţei a fost îmbrăcată într-o rochie albă marca Louis Vuitton, destul de scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, dar a mizat şi pe un accesoriu care a fost, pe cât de discret, pe atât de „de efect”. Acelaşi designer a fost şi cel care a creat elementul-forte al ţinutei lui Brigitte: o poşetă neagră, minimalistă, dar extrem de scumpă - circa 3.500 de euro, pentru care prima doamnă a Franţei a făcut o pasiune. Aceasta deţine mai multe genţi din acelaşi model, în nuanţe diferite, şi este şi accesoriul pe care a ales să-l poarte în ziua învestirii lui Emmanuel Macron. 

 

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.