15 martie 201717:274459

A fugit dintr-un bar din Spania fără să plătească, şi după câteva săptămâni i-a trimis o scrisoare patronului. Ce a găsit acesta în plic

Un bărbat din Spania care a plecat dintr-un bar fără să-şi plătească consumaţia, pare că a început să aibă mustrări de conştiinţă şi a făcut un gest surprinzător.

Astfel, acesta  i-a trimis proprietarului barului ”La Estacion” din Candeleda o scrisoare în care îşi cere scuze pentru faptul că a plecat pe 22 februarie din barul lui fără să plătească şi îşi plăteşte acum consumaţia, punând o bancnotă de 20 de euro în plic.Patronul localului, uimit de scrisoarea bărbatului ce pare cuprins de remuşcări, a postat pe profilul său de pe Facebook scrisoarea şi banii primite de la acesta cu mesajul „Au plecat fără să plătească, iar după 17 zile primesc asta”.

Interesant este că majoritatea celor peste 550 de comentarii sunt în favoarea ”condumatorului” care nu a plătit, şi îl laudă, dar sunt şi câţiva care

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.