no author
no author
Simona TUDORACHE
2175 vizualizări 18 mai 2017

1.Menajerele îşi câştigă banii în funcţie de numărul camerelor pe care le curăţă. Participanţii la discuţie au mărturisit că fiecare cameristă este plătită în funcţie de numărul camerelor pe care le curăţă. Ceea ce înseamnă că o cameră murdară necesită mai mult timp pentru a fi curăţată, dar aduce mai puţini bani.

2. Duminica, cea mai bună zi pentru a ajunge la hotel. Duminicile de la începutul lunii sunt cele mai bune zile pentru a ajunge la hotel. Motivul? Turiştii sunt pe picior de plecare, iar oamenii care călătoresc în interes de afaceri nu au ajuns încă, ceea ce înseamnă că există mai multe camere de unde poţi alege.

3. Staff-ul hotelului şi poliţia au o relaţie excelentă. Când vă gândiţi la cât de multe persoane ajung într-un hotel şi câte dintre acestea sărbătoresc ceva ori sunt în vacanţă, nu e greu să vă imaginaţi cât de des ar trebui autorităţile să viziteze un  loc ca asta. Din acest motiv, de cele mai multe ori, managementul hotelului are o relaţie excelentă cu poliţia locală şi unităţile medicale.

4. S-ar putea să împărţiţi hotelul cu o celebritate, dar nu veţi afla. Multe hoteluri respectă dorinţele celebrităţilor care îşi doresc un sejur liniştit. Aceştia au tendinţa de a ieşi noaptea, când afară sunt mai puţini oameni, şi îşi planifică transportul prin intermediul angajaţilor.

5. Lenjeria nu este curăţată aşa de des cum speraţi. Aşternuturile nu sunt  spălate pe cât de des v-aţi dori. Cu toate astea, dacă vă gândiţi puţin, veţi realiza că nici voi nu faceţi asta acasă atunci când ar trebui.

6. Fii drăguţ! E important să vă purtaţi întotdeauna frumos. Mulţi angajaţi au abilitatea de a face anumite reduceri, dacă se simt înclinaţi să facă acest lucru. Ba mai mult, aceştia îşi reţin clienţii fideli şi le oferă servicii mai bune.

 

 

 

--

Citește și: