19 mai 201715:1718209

Trucurile NATO pentru a-l ţine treaz pe Trump la summit

Oficialii NATO vor să folosească câteva trucuri pentru a-l ţine atent pe preşedintele SUA, Donald Trump, la discuţiile de la summitul NATO de la Bruxelles, de săptămâna viitoare. Unul dintre ele: discursurile oficiale vor fi limitate la patru minute, pentru că atât îşi menţine Trump concentrată atenţia.

Discursurile de la summitul NATO de săptămâna viitoare, de la Bruxelles, unde Donald Trump va participa pentru prima oară de când este preşedintele SUA, vor fi limitate la maximum patru minute, pentru a-l menţine atent pe preşedintele americane, arată The Times.

Oficialii NATO au adoptat câteva trucuri de la Casa Albă, cum ar fi repetarea numelui lui Trump sau folosirea de hărţi şi grafice pentru a-l menţine interesat în discuţiile de la NATO. La Washington, Trump le-ar fi cerut subordonaţilor să se limiteze la memo-uri de maximum o pagină şi şedinţele cu el durează cel mult 15 minute.

Un alt truc ar fi includerea numelui său în cât mai multe paragrafe dintr-un text, „pentru că el va continua să citească dacă este menţionat”, spune o sursă citată de publicaţia britanică.

„Îi place să vizualizeze lucrurile. Tipul este un constructor. Şi-a petrecut toată viaţa privind la modele arhitecturale şi la planuri de etaje”, a spus un alt oficial.

Summitul NATO de la Bruxelles are loc joia viitoare, pe 25 mai, şi va reuni toţi şefii de stat sau de guvern ai statelor aliate.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.