15 iulie 201722:33653

Obama, semnat în continuare "preşedintele SUA" pe acte oficiale. Scrisoarea de "bun venit" pe care un proaspăt cetăţean american a primit-o

Soţul Aishei Sultan, născut în Marea Britanie, a devenit cetăţean american cu acte în regulă. Primul oficial american care avea, însă, să-i ureze "bun venit" pe teritoriul SUA nu a fost nimeni altul decât fostul preşedinte american, Barack Obama, scrie The Independent.

După obţinerea cetăţeniei americane, soţul Aishei a primit o scrisoare tip din partea "Preşedintelui SUA", care, însă, nu era semnată de Donald Trump. Se pare că Executivul american încă utilizează scrisorile semnate de Barack Obama. Prin urmare, semnătura din dreptul funcţiei de preşedinte al SUA nu a fost schimbată de Guvernul SUA odată cu preluarea şefiei de la Casa Albă de către Donald Trump. 
 
Până la momentul publicării acestei ştiri, notează The Independent, Casa Albă nu a formulat niciun răspuns oficial pe această temă.
În altă ordine de idei, este cunoscută retorica anti-imigranţie a actualului preşedintele al SUA, notează aceeaşi sursă.  
 
Aisha a postat pe contul său de Twitter o poză cu scrisoarea primită de soţul ei:
 
 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.