16 iulie 201708:48599

La 92 de ani, fostul preşedinte american, Jimmy Carter, construieşte case pentru cei săraci. VIDEO

Fostul preşedinte american, Jimmy Carter, în vârstă de 92 de ani, s-a întors la muncă. Nu la Casa Albă, ci pe teren, ajutându-i pe canadienii cu venituri extrem de reduse să îşi construiască locuinţe, chiar daca asta a însemnat să îşi pună în pericol sănătatea, fiind dus la spital din cauza deshidratării. La o zi după ce medicii l-au verificat, acesta a revenit pe şantier, scrie The Independent.

Jimmy Carter s-a oferit să pună umărul la muncă pentru a-i ajuta pe câţiva canadieni, în Winnipeg, să îşi construiască de la zero casele. Deşi a fost dus de urgenţă la spital, după ce i-a făcut rău din cauza deshidratării, temperaturile fiind extrem de ridicate, fostul lider de la Casa Albă a revenit pe şantier.

Săptămâna aceasta a fost pentru a 34-a oară când Carter şi soţia sa, Rosalynn, s-au oferit voluntari pentru a contribui la proiectul "Habitat for Humanity", care urmăreşte să îi ajute pe cei vulnerabili, care nu au un acoperiş deasupra capului.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.