no author
Olimpia Nicolae
476 vizualizări 7 aug 2017

"Am trecut printr-o experienţă terifiantă. M-am temut pentru viaţa mea, în fiecare secundă, în fiecare minut, în fiecare oră", a spus ea.

"Sunt incredibil de recunoscătoare autorităţilor italiene şi britanice pentru tot ceea ce au făcut şi că mi-au asigurat eliberarea”.

"Tocmai am ajuns acasă după patru săptămâni şi nu am avut timp să-mi adun gândurile", a mai precizat tânăra.Se presupune că Chloe Ayling a fost drogată cu ketamină tranchilizantă pentru cai, băgată într-o pungă, apoi introdusă în portbagajul unei maşini pe data de 11 iulie, după ce a fost adusă la Milano sub pretextul unei şedinţe foto.

Femeia a declarat că a fost ţinută într-o casă legată de mobilier timp de şase zile, în timp ce presupuşii răpitori au licitat-o pe dark web pentru suma de 230 000 de lire sterline.
 "Când m-am trezit, purtam un costum roz şi şosetele pe care le port acum", a spus ea.

"Mi-am dat seama că eram în portbagajul unei maşini cu încheieturile şi gleznele legate. Aveam bandă adezivă pe gură. Am fost băgată în interiorul unei pungi şi am reuşit să respir doar printr-o mică gaură”. 

Poliţia presupune că răpitorii ei au eliberat-o fără să o rănească sau să primească vreo plată în momentul în care au aflat că are un copil. Autorităţie sunt de părere că tânăra a fost transportată într-o pungă la Borgial, un sat izolat de lângă Torino, înainte de a fi eliberată pe 17 iulie.

Agenţia de presă italiană Il Giornale informează că răpitorii i-ar fi spus lui Ayling că va fi vândută în afara Europei.

Black Death, grupul de crimă organizată suspectat de răpire, a afirmat că au eliberat-o după ce au aflat că are un copil de doi ani, a declarat poliţia italiană.

Un polonez cu reşedinţa în Marea Britanie a fost arestat, fiind acuzat de răpire. Lukasz Herba a fost arestat la 17 iulie în afara Consulatului britanic din Milano, în timp ce însoţea femeia răpită. 

Nu s-a putut stabili încă care era motivul pentru care suspectul a condus-o pe femeia răpită la sediul Consulatului Marii Britanii din Milano.

Autorităţile întreprind căutări ale cel puţin unei alte persoane ce ar avea legături cu răpirea.

Citește și: