18 aprilie 201711:54243

Cum vrea Donald Trump să încurajeze angajarea cetăţenilor americani

Donald Trump, preşedintele SUA, va semna marţi un ordin executiv prin care solicită agenţiilor federale propuneri în privinţa unor schimbări asupra unui program temporar de vize destinat angajării lucrătorilor străini calificaţi, informează Reuters.

Doi înalţi oficiali ai Administraţiei lui Donald Trump ce au ţinut o şedinţă informativă la Casa Albă au comunicat că preşedintele american va utiliza ordinul prin care încurajează cumpărarea de produse americane şi angajarea cetăţenilor SUA pentru a încerca schimbarea practicilor guvernamentale de achiziţie şi creşterea cumpărării produselor americane prin contracte federale.

Trump va semna ordinul executiv în momentul unei vizite la sediile companiei Snap-On Inc, producătoare de unelte din Kenosha, statul Wisconsin.

Ordinul executiv reprezintă o încercare de a pune în practică promisiunile din timpul campaniei sale prezidenţiale de a reforma politica de imigrare în SUA şi a încuraja achiziţionarea de produse americane.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.