Maria Bîrnaure
Maria Bîrnaure
1556 vizualizări 19 apr 2017

Acest clip a fost difuzat duminică, în timpul celei de-a doua zile a giganticei parade militare organizate în capitala nord-coreeană şi a smuls un zâmbet atât din partea liderului Coreei de Nord, Kim Jong-un, cât şi din partea mulţimii participante la eveniment, după cum relatează organele media locale. 

Videoclipul prezintă fragmente din timpul bombardamentului, inclusiv lansarea unei rachete Pukguksong-2, o rachetă balistică cu rază de acţiune medie şi largă, şi se termină cu un drapel american în flăcări având în fundal un cimitir militar. 

„La încheierea spectacolului, toţi interpreţii şi toţi participanţii la parada militară au exclamat 'Ura!', iar liderul suprem a felicitat artiştii pentru performanţa atinsă”, a precizat agenţia de presă nord-coreeană, KCNA. 

În prima zi a manifestaţiilor organizate în onoarea lui Kim Il-sung, părintele fondator al Republicii Populare Democrate Coreene şi bunicul lui Kim Jong-un, în timpul paradei militare au fost prezentate şi rachete intercontinentate aparent noi. 

A doua zi, autorităţine nord-coreene au efectuat un test balistic care a eşuat, mişcarea fiind condamnată dur de Statele Unite ale Amercii. 

--

Citește și: