2951 vizualizări 9 aug 2017

UPDATE: La câteva ore după ce a intrat cu maşina într-un grup de militari, atacatorul de la Paris a fost capturat de autorităţi pe o autostradă din Franţa. 

Potrivit autorităţilor, patru dintre ei au răni uşoare, iar starea altor doi este mai gravă. Şoferul a reuşit să fugă, dar a fost prins de forţele de ordine la câteva ore după incident, pe Autostrada A16. Militarii răniţi fac parte dintre cei care sunt mobilizaţi în cadrul operaţiunii „Sentinelle”. 

Până în acest moment,  o anchetă este în curs nefiind exclusă varianta unui act intenţionat. Primarul din localitate a declarat că „este fără îndoială un act deliberat”, de vreme ce maşina a intrat pe o alee unde era postul militarilor . El a precizat că în acest moment forţele de securitate caută autovehiculul, un BMW. 

„Pentru moment, nu cunoaştem motivul. Terorism, şoferul era beat, avea probleme psihiatrice, toate aceste piste sunt deschide”, a declarat o sursă din poliţie, citată de Le Figaro. Ministrul Apărării a condamnat „cu fermitate" acest „act laş". 

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

 

--

Citește și: