17 iulie 201720:49267

Administraţia Donald Trump acordă 15.000 de vize suplimentare pentru sezonieri. Domeniile în care se caută muncitori

Administraţia Donald Trump a aprobat acordarea a 15.000 de vize temporare destinate angajaţilor sezonieri, în contextul în care companiile duc lipsă de forţă de muncă, anunţă Departamentul american pentru Securitate Internă, citat de site-ul cotidianului The Washington Post.

"Ca o demonstraţie a angajamentului Administraţiei de a susţine companiile americane, Departamentul pentru Securitate Internă acordă o suplimentare a cotelor stabilite anual", a declarat John Kelly, secretarul pentru Securitate Internă.

Cele 15.000 de vize suplimentare vor fi acordate angajaţilor care au contracte pe termen determinat în turism, pescuit şi procesare.

"Este vorba de companii americane expuse riscurilor ireparabile dacă nu primesc angajaţi sezonieri suplimentari. Acest lucru ajută companiile americane să continue să prospere", a argumentat John Kelly.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.