8 mai 201718:4515578

O mare companie din Turcia deschide o fabrică în România. Unde investeşte 150 de milioane de euro

Compania turcească Yildiz Entegre va inaugura oficial, joi, lucrările în vederea deschiderii fabricii de prelucrare a lemnului din comuna Oarja, judeţul Argeş, o investiţie de 150 de milioane de euro prin care vor fi create 450 de locuri de muncă, potrivit unui comunicat transmis luni.

Investiţia companiei turceşti are o valoare de 150 de milioane de euro şi va angaja aproximativ 450 de persoane din comunitatea locală. Procesul de recrutare a personalului a demarat de câteva luni. În februarie, investitorul căuta personal pentru fabrica din Oarja, printre posturile disponibile numărându-se cele de inginer mecanic, inginer lemn, director economic şi consilier juridic.

Yildiz Entegre este o companie cu sediul în Kocaeli, Kartepe, Turcia, care activează în sectorul de hârtie şi produse forestiere.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.