3 august 201716:451349

O mare companie aeriană internaţională face angajări în România. Lista oraşelor în care trebuie să mergi

Compania Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, face recrutări pentru însoţitori de zbor în România, în mai multe oraşe, cu beneficii importante pentru cei care vor fi angajaţi.

Potrivit unui anunţ al Crewlink, compania de recrutare parteneră a Ryanair, operatorul aerian vrea să angajeze 100 însoţitori de zbor în Europa, ca urmare a creşterii constante a numărului de pasageri transportaţi.

“Cei care vor trece de etapa de selecţie şi vor lucra pentru Ryanair vor primi un pachet de beneficii generos, care include, între altele, o asigurare de 1.200 de euro şi contract de muncă pe trei ani, după absolvirea cursurilor de specializare”, a declarat Andrew Swan, directorul general al Crewlink, scrie incont.ro.

Compania organizează cinci sesiuni de recrutare în România, după cum urmează:

- Iaşi – 9 august
- Timişoara – 6 septembrie
- Bucureşti – 7 septembrie
- Cluj-Napoca – 12 septembrie
- Iaşi – 26 septembrie
 Cei care vor să participle la una dintre cele cinci sesiuni de recrutare trebuie să se înscrie înainte pe site-ul www.crewlink.ie.

Crewlink recrutează, pregăteşte şi angajează personal de cabină pentru industria aviatică, peste 5.000 de persoane fiind angajate în prezent în reţeaua Ryanair.

Ryanair este cea mai mare companie low-cost din Europa, cu peste 119 milioane de pasageri transportaţi anul trecut şi cu 1.800 de zboruri zilnice spre 200 de destinaţii din 33 de ţări. Compania are în prezent o flotă de 360 de avioane Boeing 737 şi o comandă pentru încă 305 aeronave.

Anul trecut, Ryanair a devenit cel mai mare operator european, după numărul de pasageri, devansând Lufthansa, care a transportat 109 milioane de călători.

Ryanair a anunţat recent că profitul net al companiei a crescut cu 55% în primul trimestru fiscal încheiat în iunie, la 397 milioane de euro, susţinut de preţurile mici ale biletelor. Vânzările au crescut cu 13%, la 1,91 miliarde de euro.

Datorită gradului mare de ocupare a avioanelor, Ryanair a majorat estimarea referitoare la numărul pasagerilor pe care îi va transporta în acest an la 130-131 de milioane de persoane.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.