Cristina ANDREI
Cristina ANDREI
2190 vizualizări 7 sep 2017

„Pe fondul imensului scandal al lipsei banilor pentru salariile angajaţilor Ministerului Apararii finalizat cu execuţia ţapului ispăşitor Ţuţuianu, tandemul Tudose-Mişa dă asigurări poporenilor că situaţia bugetului public stă pe roze. O minciună sfruntată, ca multe altele! Există o presiune fantastică asupra deficitului bugetar generată de inconştienta creştere a cheltuielilor cu salariile şi pensiile precum şi nerealizării veniturilor programate. Cu situaţia de la Ministerul Apărării se confruntă şi alte ministere/agenţii", a scris pe Facebook Diaconu. 

Acesta susţine şi că Guvernul va ajunge să „umfle" artificial veniturile, iar pentru asta recurge la cunoştinţele din companiile statului în aşa fel încât să i se pună la dispoziţie nişte sute de milioane în plus pe care să le folosească să acopere „găurile" care au apărut sau care vor apărea.

„Din dorinţa de a da o aparenţă pozitivă rectificării vor umfla artificial veniturile programate pentru cele patru luni rămase până la sfârşitul anului. Pentru informarea corectă a dumneavoastră aflaţi că, de la înălţimea funcţiei sale, ministrul Mişa, personal, a sunat în disperare de cauza la şefii companiilor naţionale pentru 'a face rost' de câteva sute de milioane de lei din restul de lichidităţi anemice rămase la dispoziţia acestora, după ce anterior li se 'confiscaseră' deja rezevele". (...) De ce fac toate acestea? Simplu: ca să salveze ce se mai poate salva din mincinosul program de guvernare al lui Dragnea&Vâlcov", a mai scris fostul şef al ANAF. 

--

Citește și: