20 martie 201715:52545

Firma lui Ghiţă, care se ocupă de BNR, CNAS şi de Ministerul Apărării, şi-a cerut insolvenţa

Societatea Teamnet Internaţional SA a depus astăzi, 20 martie 2017, cererea de deschidere a procedurii insolvenţei la Tribunalul Prahova, au transmis luni, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei Teamnet Group.

„În acest moment, lucrăm la un proces de reorganizare şi redefinire a modului intern de lucru. Am luat această decizie la nivelul Board-ului Director pentru a ne susţine mai departe ca business şi pentru a ne onora angajamentele faţă de angajaţi, clienţi, parteneri şi furnizori”, precizează reprezentanţii Teamnet.

Potrivit acestora, în perioada imediat următoare „ne vom concentra pe reducerea costurilor operaţionale şi optimizarea proceselor interne, menţinând în acelaşi timp competenţele existente în cadrul companiei”. Totodată, „vom asigura continuitate în dezvoltarea, implementarea şi mentenanţa sistemelor de care suntem responsabili atât în România, cât şi în alte ţări unde Teamnet îşi desfăşoară activitatea”, arată sursa citată.

În noiembrie 2016, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a atribuit către Teamnet - firmă înfiinţată de fugarul Sebastian Ghiţă - contractul pentru mentenanţa sistemului informatic aferent sistemului cardului de sănătate, valoarea finală a acestuia fiind de 17,7 milioane de lei (3,9 milioane de euro), cu TVA.

De asemenea, în decembrie 2016, Teamnet a mai câştigat două contracte cu statul, respectiv cu Banca Naţională a României şi cu Ministerul Apărării.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.