București nu este cel mai scump oraș după chiriile minime la garsoniere și apartamente. Cât de mari sunt chiriile în Iași, Cluj, Constanța sau Brașov

București nu este cel mai scump oraș după chiriile minime la garsoniere și apartamente. Cât de mari sunt chiriile în Iași, Cluj, Constanța sau Brașov
Publicat: 17/09/2014, 14:24

Chiriile la garsonierele din București sunt inferioare și celor din Brașov și Constanța, în timp ce la două camere, singurul oraș mai ieftin este Iași,. La trei camere, doar Constanța are chirii mai mici comparativ cu cele din Capitală.

Potrivit ofertelor listate pe portalul Imobiliare.ro, în București, chiriile solicitate pentru garsoniere încep de la 175 de euro pe lună în Berceni, de la 200 de euro pe lună în Militari, de la 180 de euro pe lună în Drumul Taberei, de la 150 de euro pe lună în Titan, de la 200 de euro pe lună în Vitan, de la 220 de euro pe lună în Dristor și de la 250 de euro pe lună în Tineretului.

În Cluj-Napoca, prețurile de pornire pentru garsoniere sunt mai ridicate decât în București. Astfel, poate fi închiriată o garsonieră cu minim 180 de euro pe lună în Mănăștur, cu 190 de euro în cartierele Zorilor și Gheorgheni și cu 200 de euro pe lună în Mărăști.

Pretențiile proprietarilor de garsoniere din Timișoara încep de la 170 de euro pe lună în Girocului și Circumvalațiunii, de la 175 de euro în zona Complex Studențesc și de la 200 de euro în Lipovei.

Și în Brașov bugetul minim necesar pentru închirierea unei garsoniere este mai mare față de București, respectiv 180 de euro pe lună în cartierul Astra sau în zona centrală a orașului și 195 de euro în cartierul Răcădău.

Chiriile pentru garsoniere din Constanța pornesc de la 160 de euro în Tomis Nord și de la 200 de euro în zonele Faleză Nord și Trocadero, iar în Iași acest tip de locuințe sunt scoase la închiriere de la 200 de euro în cartierele Nicolina și Copou.

Pe segmentul apartamentelor cu două camere, în București prețurile de pornire sunt 190 de euro pe lună în cartierul Berceni, 250 de euro în Militari, 200 de euro în Drumul Taberei, 210 euro în Titan, 250 de euro în Vitan, 220 de euro în Dristor și 250 de euro în Tineretului.

Chirii mai mari decât în București solicită proprietarii apartamentelor cu două camere din Cluj-Napoca, unde valoarea minimă pornește de la 230 de euro pe lună în Mănăștur, de la 250 de euro în zonele Zorilor și Gheorgheni și de la 270 de euro în Mărăști.

Prețurile minime cerute pentru apartamentele cu două camere în Timișoara sunt 190 de euro pe lună în Girocului, 200 de euro în Complex Studențesc, 230 de euro în Lipovei și 250 de euro în Circumvalațiunii.

Pentru cei care doresc să locuiască într-un apartament cu două camere în Brașov chiria minimă pentru centrul orașului, dar și pentru zona Astra, este de 180 de euro, față de 220 de euro în Răcădău.

Un apartament cu două camere în Constanța poate fi închiriat începând de la 180 de euro în Tomis Nord, 235 de euro în zona Faleză Nord și 250 de euro în Trocadero, în timp ce valorile minime pentru două camere în Iași sunt cuprinse între 170 de euro și 250 de euro.

Pe segmentul apartamentelor cu trei camere, în București acestea pot fi închiriate începând cu 245 de euro în Berceni, cu 230 de euro în Militari, cu 250 de euro în Drumul Taberei și Titan, cu 400 de euro lângă Mall Vitan, cu 320 de euro în Dristor și cu 300 de euro în Tineretului.

În Cluj-Napoca, la trei camere, prețurile minime sunt de 270 de euro în Mănăștur, 290 de euro în Zorilor, 320 de euro în Gheorgheni și 350 de euro în Mărăști.

Prețurile apartamentelor cu trei camere din Timișoara pornesc de la 270 de euro pe lună în Circumvalațiunii și Complex Studențesc, de la 280 de euro în Lipovei și de la 300 de euroîn Girocului, iar în Brașov minimul cerut în Astra, dar și în zona centrală, este de 250 de euro, față de 260 de euro în Răcădău.

La Constanța, proprietarii de apartamnete cu trei camere solicită minim 200 de euro în Tomis Nord, 275 de euro în zona Faleză Nord și de la 350 de euro în Trocadero.

Pentru locuințele cu trei camere în Iași, prețurile se situează între 300 de euro în Nicolina și 400 de euro în Copou.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine