2 august 201712:42333

Dramă teribilă pentru Marius Ţeicu. Fiica sa, Patricia, a murit

Fiica lui Marius Ţeicu, Patricia, a murit astăzi, la doar 41 de ani. Ea suferea de leucemie, iar în urma complicaţiilor trebuia să facă o operaţie la stomac, potrivit presei tabloide.

Fiica lui Marius Ţeicu a fost discretă şi nu şi-a etalat suferinţa. Numai când situaţia a fost absolut necesară ea a făcut apel la prietenii de pe Facebook să doneze sânge. 

“Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru, mai precis de sânge. Trebuie să fac zilele astea transfuzie de sânge urgent, însă grupa A pozitiv "piaţă", aşa că apelez la ajutorul vostru, dacă puteţi să donaţi pentru mine. E nevoie de sânge grupa A pozitiv (Rh pozitiv) Şi să specificaţi că donaţi pentru Patricia Rodica Rădulescu, internată la Spitalul Fundeni.Vă mulţumesc din suflet şi...I need your blood!:)) “, a scria Patricia pe contul său de site-ul de socializare. 

Patricia a descoperit că suferă de leucemie după ce a remarcat pe corpul ei nişte pete asemănătoare unei alergii.

"În 2015, mi-au apărut nişte bubiţe şi am crezut că sunt pe fond nervos, că mă agit, pun pasiune în tot ce muncesc. Eu nu am avut nicio boală a copilăriei, nu răceam, nu am avut nimic, nu mă duceam la doctor. Şi am crezut că totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni şi apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie şi acolo au descoperit că am tuberculoză. Nu aveam niciun simptom. Şi-au pus întrebări: de ce tuberculoză?, că însemna că imunitatea e la pământ. Am făcut analize şi am fost descoperită cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea există", a mai spus Patricia, la un post de televiziune, potrivit click.ro.

 

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.