29 august 201515:2418396

Ce se întâmplă la un accident la 200 km pe oră. Totul a fost filmat cu încetinitorul

Un test de impact realizat la viteză de 200 de kilometri pe oră arată cum maşinile sunt pur şi simplu spulberate. Iar imaginile care simulează un astfel de accident sunt menite să îţi dea fiori reci pe şira spinării.

Ce se întâmplă la un impact la 200 km pe oră? Puţină lume îşi imaginează cât de devastator poate fi impactul dintre două maşini atunci când circuli cu viteză. Efectiv aproape nimic nu mai rămâne în urmă ciocnirii dintre două vehicule, scriu cei de la România TV.

O maşină a fost pornită pe o pantă astfel încât până ajunge în linie dreapta să prindă viteză de 200 de kilometri pe ora. În imaginile filmate se vede clar cum loveşte o maşină parcată, ambele vehicule dezmembrându-se într-o secundă. Impactul ar fi fost şi mai mare dacă ambele maşini se aflau în mişcare.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.