4 martie 201711:3937575

Câte maşini româneşti au fost furate în Bulgaria

În fiecare an mă întâlnesc cu o familie de vârstă medie din Bucureşti care trece prin Ruse pornind în vacanţă pe drum spre Marea Neagră şi Grecia sau face popas în oraşul dunărean înainte de a se întoarce în România prin Podul prieteniei. De obicei, întâlnirile noastre au o scurtă durată. Ei plătesc pentru parcarea maşinii în centrul oraşului Ruse cu SMS. S-a întâmplat, însă, de câteva ori şi să parcheze în zone pentru care nu se plăteşte. Şi de fiecare dată soţul mă întreabă: ”Eşti convins că aici este sigur? Că nu ne vor fura maşina?”

De fiecare dată întrebarea mă derută. N-am mai auzit să fie furată maşina cuiva din centrul lui Ruse. Sunt aproape convins că nu este ceva ce să se poată întâmpla maşinii prietenilor mei în timpul scurt de parcare. Dar cum am putea oferi 100% siguranţă că totul va fi în ordine? Singurul lucru sigur în viaţa asta este că suntem muritori. Rezultatul de la situaţia care s-a repetat de câteva ori este că simţul de nesiguranţă a românului m-a cuprins şi pe mine.

Află aici câte maşini româneşti au fost de fapt furate în Bulgaria

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.