11 august 201719:152159

Aplicaţia accesibilă în România care îi îngroapă pe taximetrişti şi pe cei de la Uber. Este mai scump să mergi pe jos. Preţul este în bani pe kilometru!

La doar câteva zile după ce a redus tariful pe kilometru la 1,1 lei, mult sub preţul pieţei, compania Taxify se pregăteşte de o nouă reducere.

Astfel, potrivit lui Mihai Florea, city manager la Taxify, tarifele vor fi reduse de pe 14 august, pentru o promoţie de două săptămâni, noul tarif urmând a fi de doar 0,65 de lei pe kilometru, umătate din preţul vechi de la Taxify şi mult sub preţul Uber sau al taxiurilor.

În plus, tariful minim se înjumătăţeşte şi el la 5 lei. Aceste reduceri au fost posibile după ce Taxify a primit o investiţie de la grupul chinez Didi Chuxing.

Compania Taxify a fost lansată în Estonia acum patru ani, iar actuala strategie are un scop precis, acela de a câştiga clientelă şi şoferi parteneri.Pentru a susţine şoferii parteneri să “iasă la stradă”, deşi 65 de bani e o sumă infimă, Taxify va oferi şi bonusuri în funcţie de numărul de curse “Am observat că utilizatorii sunt foarte receptivi în urma primei scăderi şi vrem să arătăm cât mai multor persoane că Taxify este o aplicaţie convenabilă”, a mai spus Florea, pentru cei de la start-up.ro.


Citeste mai mult: adev.ro/ouixg4

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.