9 august 201710:582845

A sărbătorit cununia civilă toată noaptea. Dimineaţa însă îl aşteptau fraţii miresei. De ce au vrut să se răzbune

Un bărbat a fost bătut şi tâlhărit în plină stradă de cumnaţii săi, la scurt timp după ce se căsătorise civil cu sora acestora, la Suceava. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns la spital cu vânătăi şi traumatisme pe tot corpul, scrie presa locală.

După ce a petrecut toată seara la un local de lângă Suceava alături de cunoscuţi şi rude, bărbatul a plecat spre casă cu un taxi. Însă, în momentul în care a coborât din maşină, el a fost abordat de fraţii soţiei sale, care l-au luat la bătaie, lovindu-l pe acesta cu pumnii şi picioarele şi luându-i, potrivit celor declarate de rudele sale, circa 50.000 de lei, bani pe care îi avea asupra sa, potrivit Obiectivdesuceava.ro. 

În urma cu câţiva ani, familia bărbatului a ridicat o casă, iar tatăl celor trei atacatori s-a oferit să ajute la construcţie, deşi era operat pe inimă şi avea by-pass. La scurt timp acesta a murit, iar fiii săi au ajuns la concluzia că a facut efort prea mare atunci când a ajutat la ridicarea casei respective şi de atunci vor să se răzbune.

Bărbatul a fost transportat plin de sânge la Spitalul Judeţean Suceava.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Doi dintre agresori, spun rudele mirelui, ar urma să plece astăzi în Anglia.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.